Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bijuteriile din aur au fost purtate de oameni încă din cele mai vechi timpuri, fiind utilizate inițial pentru identificarea statutului și a autorității. Preferințele oamenilor pentru aceste bijuterii nu au dispărut, dar s-au modificat odată cu modernizarea tehnicilor de prelucrare a metalelor și realizare a bijuteriilor. 

Astfel că, în prezent, modelele de bijuterii de aur sunt foarte diverse, ceea ce permite oamenilor să le poată purta într-o mulțime de moduri. În continuare, vor fi prezentate 10 moduri inedite de a purta bijuteriile din aur.

Inel pe post de pandantiv 

Un inel care are un model deosebit sau o semnificație aparte, dar care nu mai poate fi purtat pe deget – din diverse motive – poate fi purtat la gât, la un lănțișor din aur, pe post de pandantiv. În acest fel, persoana care îl poartă se poate bucura de o bijuterie unică. 

Broșă aplicată pe obiect vestimentar 

Indiferent că este vorba despre o rochie sau un tricou simplu ori un palton care are nevoie de un plus de strălucire, o broșă din aur va transforma aspectul întregii ținute. 

Accesorizarea părului cu o bijuterie din aur

Cele mai citite articole

O coafură simplă va căpăta un farmec aparte dacă vei folosi un colier de aur pe post de diademă sau de bentiță. 

Accesorii de zi cu zi transformate cu ajutorul bijuteriilor din aur

Fie că geanta nu mai este la fel de atractivă ca la început, fie ai o pălărie care s-a ponosit, aceste accesorii pot fi transformate cu ajutorul unei broșe din aur în elemente cheie ale ținutelor chic. 

Orice eșarfă poate deveni mai interesată cu o bijuterie de aur 

Vremea rece îndeamnă femeile să se orienteze către obiecte vestimentare și accesorii călduroase. Un astfel de accesoriu este și eșarfa, care se poate transforma din banal în interesant cu ajutorul unui inel sau chiar a unei broșe din aur.  

O bentiță de păr, cu bijuterie din aur, pentru o coafură prețioasă

Chiar și într-o zi obișnuită, femeile își pot crea o coafură interesantă, fără prea mare efort. Cu simpla aplicare a unei bijuterii din aur pe o bentiță de păr, o coafură banală se transformă într-una spectaculoasă și, totodată, elegantă.

Un cardigan poate fi încheiat și altfel 

Cardiganul este o piesă vestimentară simplă, dar versatilă. Prin urmare, utilizarea unei bijuterii din aur, cum ar fi o broșă, pentru a-l încheia va contribui la obținerea unui obiect vestimentar unic. 

Cele mai citite articole