Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elevii de gimnaziu se afla la varsta la care isi doresc sa se dezvolte, descoperindu-si cu pasi timizi propria personalitate si creandu-si prietenii de durata. Aceasta este varsta la care cei mici isi scriu bilete in timpul orei si mazgalesc finalul caietului de istorie cu supereroul favorit sau cu versuri din melodia preferata. 

Astfel, instrumentele de scris au un rol de-a dreptul important pentru acestia, nu numai in interesul scolii, ci si in interesul personal, existand posibilitatea ca cei mici sa isi dezvolte pasiunile artistice. 

De exemplu, exista multi copii care descopera ca au o pasiune pentru desen in timpul orei de pictura, iar profesorul ii indemana de fiecare data sa isi puna in valoare talentul. Principalele instrumente de scris care nu trebuie sa lipseasca din penarul elevului de gimnaziu sunt amintite in cele ce urmeaza.

Pix

Pixul este probabil cel mai comun instrument de scris, care este folosit, mai ales, pentru ca poate fi mult mai usor de manevrat, nu este atat de pretentios si poate sa fie pastrat si in conditii nefavorabile. Cu toate acestea, poate sa nu ofere un aspect ingrijit al lectiilor scrise asa cum s-ar intampla in cazul altui instrument, cum ar fi stiloul. 

Stilou

Stiloul este principalul instrument de scris folosit in scoala primara, cel prin intermediul caruia copilul invata sa contureze primele litere din alfabet. Cu ajutorul sau, elevul poate sa scrie ingrijit si isi poate dezvolta un mod estetic sau chiar caligrafic de a contura literele. Stiloul este preferat si de profesori, fiind mult mai elegant decat un simplu pix. 

Creion

Creionul este una dintre ustensilele folosite pentru scris care nu trebuie sa lipseasca de pe lista de rechizite scolare si care trebuie sa fie cumparate la inceputul anului scolar. Alaturi de el, trebuie sa se achizitioneze si radiere, ascutitori, rigle etc. Toata acestea pot fi gasite chiar pe https://eraft.ro/rechizite-scolare, un portal web prin care se pot achizitiona online astfel de produse.

In concluzie, cele mentionate anterior sunt principalele tipuri de instrumente de scris care nu trebuie sa lipseasca din ghiozdanul unui elev de gimnaziu.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!