Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viaţa unui om. Este un eveniment la care eleganţa este întotdeauna pe primul loc şi unde mirii folosesc ţinute de înalt rafinament. Aşadar, este important să ştii care sunt elementele deosebite pentru cămăși de nuntă bărbați, de care poţi să ţii cont atunci când alegi ţinuta ta preferată.

Gama este un lider pe piaţă. Firma este prezentă încă din anul 1991 şi produce, în Sibiu, articole vestimentare de calitate, folosind atât modele clasice, cât şi croieli inovative. O să te poţi bucura de  articole bine realizate, cu cusături de calitate şi cu pattern-uri interesante. Dacă preferi o ţinută cu cămaşă simplă, poţi folosi cravate barbati  din mătase, cu diverse culori care te pot scoate în evidenţă.

Iată care sunt principalele 5 atribute ale unei cămăşi pentru ceremonie, pe care trebuie să le cunoşti:

1. Materialul preţios, de ceremonie, este foarte important

Materialul din care este realizată o cămaşă este unul foarte important. Este bine să poţi să alegi un material mai preţios, sau care să arate bine şi să se simtă fin pe piele. O să poţi deosebi diversele tipuri de cămăşi observând materialul din care sunt realizate.

2. Poţi opta pentru o cămaşă cu nasturii ascunşi pentru un plus de eleganţă

Cele mai citite articole

O altă caracteristică a unei cămăşi elegante, speciale pentru orice tip de ceremonie, este modelul ce are nasturii ascunşi. Datorită materialului care vine peste nasturi, cămaşa are un aer solemn, fin, rafinat. Poţi să o combini cu accesorii specifice, precum cravatele potrivite sau papionul corect ales.

3. Nasturii negri ai cămăşii se pot asorta şi pot să fie parte a unui outfit

Poţi alege o cămaşă albă cu nasturi negri pentru a pune în valoare o imagine pe care vrei să o construieşti. Un exemplu de acest gen poate să fie un papion negru care este integrat în outfit-ul tău. Poţi opta şi pentru nasturi deosebiţi sau pentru butoni. Cămăşile cu loc dedicat pentru butoni, sunt foarte elegante şi special realizate pentru ceremonii.

4. Cămaşa albă este întotdeauna elegantă şi clasică

O cămaşă albă este întotdeauna potrivită pentru a fi integrată într-un outfit elegant. Cămaşa albă este clasică, şi foarte bine selectată pentru a pune în evidenţă un costum de ceremonie.

5. Modelul din ţesătură este important

Poţi avea o cămaşă frumoasă cu ţesătură cu model inclus. Acest detaliu face trimitere către eleganţă şi rafinament. De aceea o astfel de cămaşă este perfectă pentru o nuntă sau pentru participarea la orice tip de eveniment.

Cele mai citite articole