Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Se apropie Ziua îndrăgostiților și nu mai știi ce cadou să-i cumperi iubitului tău? Ți se pare că i-ai luat deja tot ce ai fi putut să îi iei și nimic nu mai pare interesant și util pentru acesta? Nu ești singura care se confruntă cu această problemă. De aceea, am pregătit pentru tine 6 sugestii de cadouri pentru momentele în care rămâi în pană de idei și ai impresia că nu găsești nimic potrivit pentru acesta, dar, în același timp, îți dorești să-l surprinzi și să dovedești că ți-ai dat interesul atunci când i-ai achiziționat cadoul și că nu i-ai luat nimic ales la întâmplare fără să depui măcar puțin efort.                                                                    

1. Un parfum masculin, persistent, cu note puternice și cu un miros pe care o să-l uiți cu greu

Când vrei să-i oferi un cadou persoanei iubite, un parfum nu poate fi niciodată o idee rea cu atât mai mult, cu cât e un parfum de calitate care suprinde prin mireasmă și prin persistență și pe care și tu îl vei adora atunci când îl vei simți pe pielea lui. Versace Eros este un cadou mai mult decât potrivit pentru un bărbat căruia îi plac mirosurile persistente, masculine și puternice și care își dorește să simtă mireasma parfumului pe întreg parcursul zilei. În plus, are un preț accesibil și nu vei da greș cu acesta!                                                                                            

2.  Un portofel

Un portofel elegant, din piele sau nu, poate reprezenta o idee de cadou utilă și plăcută oricărui bărbat. Înlocuiește-i portofelul vechi cu un portofel nou, ținând cont de gusturile și de stilul lui personal. 

3. Un articol de îmbrăcăminte

Un pulover, un tricou, o cămașă, un hanorac, o jachetă în funcție de sezon și de preferințele vestimentare ale partenerului – oricare dintre aceste variante poate reprezenta un dar pe care partenerul îl va aprecia și îl va purta cu plăcere, mai ales știind că este dăruit de către persoana iubită și ales în concordanță cu gusturile sale personale. 

Cele mai citite articole

4. Un ceas

Fie că este un smartwatch, fie un ceas clasic, acesta este un cadou de nerefuzat. Nu numai că este util, dar reprezintă și un accesoriu ce poate fi purtat zilnic și asortat cu diferite ținute. În plus, este cunoscut că bărbații preferă ceasurile ca accesoriu și le poartă constant, așa că nu vei da greș. 

5. Bilete de avion către o destinație pe care o preferă

Dacă iubitului tău îi plac călătoriile și consideri că un city break l-ar face fericit, a cumpăra bilete de avion pentru amândoi pentru o destinație preferată este un cadou de neuitat. Nu numai că veți petrece timp împreună, dar veți descoperi locuri noi, veți încerca gusturi noi, veți trăi experiențe pe care le veți rememora cu plăcere odată ce va trece timpul. Cine nu și-ar aminti de o zi a îndrăgostiților petrecută, de exemplu, la Roma cu paste, pizza și vin de calitate pe străzi necunoscute, dar pline de istorie și de monumente?

6. Un bilet la un concert sau la un festival muzical

Partenerul tău ascultă muzică și îi plac concertele? Atunci un bilet la un concert sau la un festival muzical, cu siguranță, îl va încânta mai mult decât ai crede. Asigură-te că se va cânta genul muzical pe care el îl preferă și fie că vei merge cu el, fie se va duce cu prietenii, pentru cineva care ascultă muzică și îi place să se distreze concertele sunt o idee grozavă!

Ziua îndrăgostiților se apropie din ce în ce mai repede, așa că profită de timpul rămas și surprinde-ți partenerul cu un cadou pe care știi sigur că-l preferă și că îl va face fericit, alegând dintre cele 6 idei de cadouri cel care i se potrivește cel mai bine tipului său de personalitate și gusturilor sale!

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole