Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alege un abonament internet și TV pentru a viziona emisiunile TV preferate și pentru a naviga pe internet după bunul plac. Serviciul practic combinat oferă multe avantaje. Pentru zonele care nu sunt acoperite, poți profita de serviciul Net Box în combinație cu TV prin satelit.  Fă din casa ta un loc mai interesant cu ajutorul abonamentului de internet la domiciliu de la Agentul Tău Telekom. 

Sunt disponibile abonamente diferite care pot satisface atât nevoile gospodăriilor mici, cât și pe cele ale gamerilor pasionați. Toate abonamentele disponibile au incluse un router wireless gratuit și oferă posibilitatea de a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea conexiunii de internet la domiciliu prin adăugarea unui dispozitiv high-end. 

Nu te poți priva de accesul la internet doar pentru că locuința ta se află în afara zonei de acoperire. Agentul Tău Telekom oferă internet prin rețeaua mobilă, ceea ce îl face extrem de potrivit pentru așezări mici, zone de vilă și zone îndepărtate. Nu poți merge fără internet când ești în mișcare. Obține navigare pe internet mobil pentru laptop sau tabletă și rămâi conectat la lumea din jur, oriunde te afli.

Internet rapid pentru jucătorii pasionați

Cele mai citite articole

Jucătorii pasionați care doresc să descarce jocuri și actualizări fără o așteptare îndelungată, precum și iubitorii de filme și seriale care își descarcă sau redau în flux videoclipurile, pot alege un abonament de la Agentul Tău Telekom. Internetul rapid este, de asemenea, recomandat oriunde există mai multe persoane care descarcă fișiere, transmit videoclipuri sau navighează în același timp. Cu o lățime de bandă mare și o conexiune rapidă de la un furnizor DSL, fibră optică sau cablu, mai mulți rezidenți ai unei gospodării pot utiliza internetul în același timp, deoarece există suficientă lățime de bandă disponibilă pentru toată lumea.

Dacă nu ești nemulțumit de viteza ta de internet, verificarea disponibilității DSL te va ajuta să găsești cel mai rapid tarif disponibil pentru casa ta. Dacă ai deja un contract pe internet, poți opta totuși, pentru un abonament internet și TV de la Agentul Tău Telekom. O schimbare de furnizor îți oferă, de obicei, un internet mai rapid și, de asemenea, poți economisi banii. Internetul rapid ajunge la tine în diferite moduri. În prezent, există mai multe tipuri diferite de conexiuni pe care le poți utiliza. Furnizorii DSL folosesc linia telefonică pentru a-ți furniza viteze de până la 300 Mbit/s. Cu ajutorul tehnologiei vectoriale, cunoscută și sub numele de VDSL, furnizorii DSL obțin performanțe maxime din rețeaua fixă.

Furnizorii de cablu îți oferă internet de mare viteză prin conexiunea TV prin cablu, dacă ai una. Sunt posibile viteze de descărcare de până la 950 Mbit/s. Încărcarea este de obicei mai rapidă decât cu VDSL. Cele mai rapide viteze sunt atinse prin fibra optică. Descarci și încarci fișiere de până la 940 Mbit/s și viteza de încărcare de până la 450 Mbit/s. Rețeaua cu fibră optică are, de asemenea, capacități mai mari, astfel încât viteza internetului să nu fie restricționată nici măcar atunci când rețeaua este ocupată. 

Cele mai citite articole