Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Renovarea presupune un proces de-a dreptul dificil si costisitor, insa curatenia care trebuie sa fie realizata imediat dupa ce meseriasii si-au terminat treaba este de-a dreptul coplesitoare. Exista o multime de pete si urme greu de scos cu solutiile conventionale, fiind necesara o interventie repetata pentru obtinerea unor rezultate excelente. 

Din fericire, o echipa de curatenie are la dispozitie echipamente performante si solutii concentrate, cu ajutorul carora pot elimina si cele mai persistente pete. Principalele servicii curatenie Bucuresti pe care o firma le pune la dispozitie celor interesati sunt prezentate ulterior.

Curatare in profunzime

Datorita faptului ca o firma de curatenie are la dispozitie produse eficiente si calitative de curatat, rezultatele obtinute vor fi la nivelul asteptarilor clientului. Dupa o renovare, este suficient de complicat ca o persoana sa curete atent toate zonele in care s-au efectuat lucrari, situatie in care procesul poate sa fie prelungit pe mai multe zile. Din fericire, firmele care activeaza in acest domeniu au echipamente performante si moderne cu ajutorul carora pot realiza o curatenie sclipitoare.

Stergerea prafului si a pardoselilor

In timpul renovarii, interventia muncitorilor a necesitat multa munca si mult praf, care s-a infiltrat in toate colturile casei si care este dificil de indepartat cu solutiile clasice de curatat. Partea buna este ca specialistii folosesc o multime de solutii concentrate, cu ajutorul carora pot indeparta praful si murdaria impregnata in pardosea.

Dezinfectarea bailor

Cele mai citite articole

Baia este incaperea cel mai dificil de curatat dintr-o locuinta renovata, pentru ca, pe langa indepartarea murdariei acumulate, trebuie sa fie si dezinfectata in mod corespunzator, astfel incat bacteriile daunatoare sa fie eliminate complet. 

Stergerea caloriferelor, tocului usilor, pervazurilor geamurilor

Cea mai mare cantitate de praf se ascunde in spatele caloriferelor. De asemenea, alte zone care sunt de-a dreptul dificil de curatat sunt pervazurile geamurilor si tocurile usilor, care acumuleaza o cantitate mare de praf si mizerie. Din fericire, cu ajutorul echipamentelor speciale folosite de echipa de curatenie, toti agentii patogeni sunt indepartati in intregime.

Stergerea prizelor, intrerupatoarelor, veiozelor, lustrelor

Dupa renovare, se acumuleaza o cantitate uriasa de praf si la nivelul prizelor, intrerupatoarelor, care sunt periculos si minutios de curatat. Din fericire, o echipa de curatenie indeplineste rapid si eficient aceasta sarcina. 

Curatarea locuintei dupa renovare este una dintre sarcinile de care multe persoane se feresc – si pe buna dreptate – din cauza sarcinilor multiple si dificile. Vestea buna este ca echipele de curatenie reusesc sa obtina rezultate excelente intr-un timp scurt. 

Cele mai citite articole