Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amenajarea holului este cel mai adesea neglijată în detrimentul celorlalte încăperi ale casei. Și totuși, vorbim despre un spațiu care dă tonul atunci când vine vorba despre restul casei și care are puterea de a te ajuta să faci cea mai bună impresie.

Nu știi cum să amenajezi această încăpere din casa ta? Iată 5 sfaturi și idei utile de care să ții cont.

Ușa de la intrare: un aspect care nu trebuie deloc neglijat!

Poți lua în considerare posibilitatea de a o vopsi într-o culoare închisă, cum ar fi negru sau albastru marin, pentru un efect sofisticat instantaneu sau în aceeași culoare ca și un cuier pentru hol pe care l-ai ales. Este, de asemenea, un loc bun pentru a folosi o culoare foarte luminoasă, puternică, adică una care îți place, dar care te-ai fi de temut pe un perete întreg. Roz vibrant, galben strălucitor sau verde smarald… posibilitățile sunt infinite!

O pardoseală care să pună cel mai bine în valoare încăperea

În mod ideal, pardoseala de la intrare ar trebui să fie din ceramică sau un vinil de calitate. Pentru un efect original, poți miza și pe instalarea plăcilor ceramice în holul de la intrare și a unor plăci de lemn în camera alăturată, într-un efect de degradé. Rezultatul este unul uimitor!

Cele mai citite articole

Datorită caracterului său practic, costului redus și căldurii, un covor își are locul și în această încăpere. Acesta este cel care va proteja podelele, adăugând în același timp textură și stil la intrare. Alege unul care să pună cel mai bine în valoare un dulap pantofi.

Importanța spațiilor de depozitare

Pentru a te bucura de un hol funcțional, este foarte important să alegi pentru hol și spații de depozitare. Un cuier este cel mai adesea un element indispensabil. Dar nu numai. De exemplu, poți să alegi pentru hol un pantofar, o bancă cu spațiu de depozitare încorporat, cârlige pentru agățarea hainelor, etc. Adăugarea unei mese în stil consolă este o idee foarte bună pentru a depozita coșuri sau scăunele dedesubt, precum și un bol sau un recipient pentru a ține cheile și alte obiecte mici de zi cu zi.

Oglinda este indispensabilă!

Unele persoane nu concep să nu aibă o oglindă pe holul de la intrare! O oglindă mare te va ajuta să te admiri din cap până-n picioare înainte să ieși din casă. Dacă nu ai spațiu, poți alege una mai mică. Dacă holul are un singur perete, poți să pui pe el o oglindă mare și o masă chiar în fața ei.

Un perete care să iasă în evidență

Holul de la intrare cel mai adesea este zugrăvit în nuanțe deschise. Dar, pentru a -i da un plus de viață, poți miza pe culoare, pe un tapet sau un perete din ceramică.

Cele mai citite articole