Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peste 1.500 de locuri de muncă sunt disponibile acum în Buzău, cele mai multe în vânzări, alimentație / HoReCa, transport/distribuție.

Angajatorii sunt în căutarea persoanelor cu studii medii, cu dorință de a se implica în diferite proiecte și de a evolua. Iar oferta de angajare este atractivă, în pachetul de beneficii fiind incluse sporuri salariale, prime, zile suplimentare de concediu, asigurare medicală pentru angajați și pentru familiile acestora. Descopera ce oportunități ai pentru angajari Buzau!

Vânzător

Ești o persoană orientată către client, îți place să lucrezi în echipă și să dai dovadă de implicare și flexibilitate? Experiența în domeniul retail reprezintă un avantaj, dar nu este obligatorie pentru calificarea ta pentru un job de vânzător în unul dintre cele mai mari lanțuri comerciale, cu reprezentanță în Buzău.

Ce vei face? Te vei asigura că rafturile sunt aranjate și pline de marfă mereu, te vei asigura că marfa de la raft este proaspătă și aranjată corespunzător, vei gestiona corespunzător activitatea de la casa de marcat.

Beneficii: sporuri salariale atractive, bonusuri și prime ocazionale, asigurare medicală privată și asigurare de accidente, pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei, zile de concediu în plus în funcție de vechime, tichete de masă, un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat.

Operator

Cu studii medii tehnice (liceu sau școală profesională), experiență de lucru în mediul industrial – preferabila te poți califica pentru acest rol. Sunt apreciate și capacitatea de învățare și adaptare rapidă la solicitările specifice postului, precum disciplina, seriozitatea și spiritul practic.

Cele mai citite articole

Ce vei face? Vei îndeplini activități curente în procesul de producție, respectând instructiunile si procedurile de lucru , standardele de calitate , de productivitate. Vei folosi echipamentele și utilajele pentru desfășurarea în condiții normale a procesului tehnologic;

Beneficii: tichete de masă, tichete cadou, bonus de performanță (lunar); prime de sărbători, servicii medicale și asigurare de viață, spor de noapte și de tură continuă, orele suplimentare plătite dublu (200%).

Junior Banker

Ai cunoștințe economice și bancare generale, lucrezi bine în MS Office și ești atent la detalii? Dacă te recunoști în această descriere rolul de Junior Banker ți se potrivește.

Ce vei face? Vei asigura promovarea și vânzarea produselor și serviciilor bancare, vei efectua operațiuni curente, conform cererilor formulate de clienți, vei gestiona numerarul.

Beneficii: tichete de masă, primă anuală de un salariu de bază, bonus de performanță, prime de sărbători, condiții bancare preferențiale, contribuție la pilonul 3 de pensii, programe de dezvoltare profesională și personală, abonament medical în sistemul privat de sănătate, discounturi la diverși parteneri.

Ofertele de angajari vin deci cu beneficii atractive, cum ar fi suplimente salariale, bonusuri, zile de concediu suplimentare, asigurare medicala pentru angajati si familiile acestora si programe de formare personalizate. Cerintele pentru posturile disponibile variaza, dar unele pot necesita experienta in domeniul respectiv sau cunostinte tehnice.

Oportunitatile de angajare sunt disponibile in diferite locatii, astfel ca pe eJobs poti gasi locuri de munca in toata tara, in Buzau dar si in apropiere ca locuri de munca Urziceni, sau joburi in strainatate ca locuri de munca Germania.

Posturile disponibile includ sunt pentru tot felul de meserii ca sofer cat Bstivuitorist, sau de specializare precum consilier juridic, sau stagii de internship. Angajatorii cauta candidati cu educatie medie care sunt dispusi sa se implice in diferite proiecte si sa progreseze.

Cele mai citite articole