Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cele mai mici camere spionaj sunt cele de tip digital. În magazinul online smtsol.ro poți găsi diverse camere spionaj, cum ar fi cheie auto tip briceag cu microcameră spion, cameră spion în stație încărcare USB, cameră spion invizibilă, cameră spion pe telefon mobil și multe alte modele inovatoare. Toate aceste tipuri de camere spionaj sunt mai mult sau mai puțin potrivite pentru diferite sarcini. Potențialul specific al mini camere, precum și prețul, depind de o serie de indicatori, cum ar fi unghiul de vizualizare al camerei, tip matrice, rezoluție maximă, tipul de instalare etc.

Tehnologia care odată părea ceva din sfera fanteziei, devine acum mai reală. Tot ce a apărut doar în filme fantastice acum câteva decenii, se încorporează treptat în viață. Industria CCTV a suferit schimbări semnificative, iar tehnologia modernă permite implementarea unei game complete de opțiuni convenționale într-o carcasă miniaturală. În plus, există diverse camere de spionaj sub formă de butoane, ochelari, ceasuri și altele. 

Camere spionaj – Modele și tipuri

Camerele spionaj au funcții care sunt aproape la fel de diferite ca și camerele obișnuite. Sunt disponibile videoclipuri, activate prin mișcare, fotografierea. Multe camere spionaj sunt vândute ca parte a unui alt articol, de exemplu un ceas sau o carte care se potrivesc cu ușurință într-o casă. Alte minicamera spion sunt vândute încorporate într-un obiect, cum ar fi o pereche de ochelari sau un ceas. În plus, aceste camere sunt adesea disponibile într-o stare brută, cum ar fi o cameră cu stenopi sau o cameră bullet.

Cele mai citite articole

În majoritatea cazurilor, camerele spionaj sunt încorporate în obiecte de zi cu zi cu aspect inofensiv din casă. Ideea generală este că cineva care fură, nu va crede că ar putea exista o cameră în oricare dintre aceste obiecte. Uneori, oamenii care încearcă să aleagă o camera spionaj în acest scop, o aleg în funcție de cât de ușor se încadrează în mediul în care va fi plasat. De exemplu, un ceas de perete analog cu o mini cameră spion incorporata, poate fi așezat convenabil pe un perete și nu poate părea greșit. Ceasurile cu alarmă sunt, de asemenea, utilizate în acest scop.

Unele mini camere spion pot fi setate să se activeze atunci când este detectată mișcarea și să facă sau să înregistreze fotografii. Aceasta poate fi o caracteristică esențială pentru camerele proiectate pentru funcționare fără pilot. Dispozitivele sunt de obicei ascunse într-un obiect precum un ceas sau pur și simplu ascunse în cameră.

Multe tipuri de camere spionaj trebuie să fie transportate și acționate manual de o singură persoană. Aceste dispozitive pot diferi semnificativ în ceea ce privește costul, deoarece funcțiile individuale ale unui anumit produs pot varia. De multe ori, aceste tipuri de camere spionaj sunt încorporate în articole purtabile, cum ar fi cravate, șepci de baseball sau ceasuri. În alte cazuri, o mini cameră spion poate fi integrată într-un dispozitiv mic la îndemână, a cărui manipulare nu este suspectă, cum ar fi o telecomandă sau o brichetă.

Cele mai citite articole