Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pentru a vana este nevoie de experienta, de stapanire de sine, de rabdare si, bineinteles, de echipamentul potrivit. Pentru o partida de vanatoare reusita este nevoie de un echipament de calitate. Care este echipamentul indispensabil vanatorului?

Binoclu

In zori de zi sau seara, un vanator are nevoie de un binolcu. Acesta ii permite vanatorului sa observe fauna, sa observe prada si chiar sa o urmareasca de la o anumita distanta. In functie de momentul zilei in care este vanatoarea organizata binoclul poate fi un material important.

Arma

Arma este un echipament de vanatoare indispensabil in cadrul unei partide de vanatoare. Este cel care ne ajuta sa tintim prada. Drept urmare, arma de vanatoare trebuie aleasa cu atentie. Vanatorul trebuie sa se asigure ca arma nu este prea grea si ca este adaptata obiectivelor sale.

Cum ar arata o partida de vanatoare de corbi sau de momeala fara atractantii adecvati? Este nevoie de momeli pentru a vana in mod eficient corbi sau alt tip de vanat. Un stick de tragere va facilita lovitura sigura pe un teren deschis. Pe de alta parte, vanatoarea de societate se va asigura cu accesoriile potrivite.

Cele mai citite articole

Benzile de marcare, steguletele de avertizare sunt cele care ofera siguranta necesara in timpul unei partide de vanatoare si, in plus, securizeaza traficul ruriter.

In plus, echipamentul de vanatoare de inalta vizibilitate si semnal este obligatoriu atat pentru cap cat si pentru partea superioara a corpului. Betisoarele pentru sezut, insectele respingatoare vara si incalzitoarele pentru corp pentru temperaturi scazute, reprezinta completari deosebit de utile pentru nevoile vanatorului.

Echipamentul de inalta tehnologie a devenit absolut indispensabil in diverse tipuri de vanatoare. Datorita camerelor de joc ca parte a echipamentului teritoriu, se pot monitoriza in mod eficient locurile de hranire, si de asemenea, se poate coordona cu mai mare usurinta vanatoarea cu echipamente radio. 

Atunci cand vine vorba de optica, imbracaminte de vanatoare sau cutite de vanatoare, exista intotdeauna inovatii numeroase pe piata.

In functie de vreme, sunt recomandate cizmele de cauciuc si lenjerie intima functionala sau haine de vanatoare cu membrana si captuseala. Tototdata, culorile de camuflaj sunt adesea folosite ca elemente de avertizare, si care, de altfel, sunt obligatorii pentru vanatoare.

Cele mai citite articole