Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Organizarea unei nunti de la A la Z implica respectarea multor pasi, care au un nivel ridicat de importanta si care pot fi, de cele mai multe ori, coplesitori. Din fericire, exista o multime de organizatori de nunti, care simplifica in mod semnificativ desfasurarea tuturor sarcinilor: creeaza liste de invitati, rezerva locul potrivit la restaurant, comunica tematica dorita de miri etc. Cu toate acestea, mirii trebuie sa-si dea acordul cu privire la meniuri, la alegerea lumanarilor, a marturiilor, a decorului restaurantului.

Astfel, cei care nu stiu cum sa aleaga lumanari cununie, care sa se potriveasca perfect cu tematica evenimentului, trebuie sa tina cont de cateva criterii esentiale.

3 criterii de alegere a lumanarilor de cununie

1. Durata de ardere

Avand in vedere ca Slujba Cununiei se petrece, de cele mai multe ori, in biserica si dureaza suficient de mult, este necesar ca mirii sa-si indrepte atentia catre lumanarile care au o durata lunga de ardere.

2. Identificarea stilului nuntii

Cele mai citite articole

Dupa ce mirii s-au hotarat cu privire la stilul nuntii, le va fi usor sa se hotarasca si la stilul lumanarilor de cununie, care trebuie sa respecte cu strictete tematica. Cine are dubii cu privire la alegerea lumanarilor potrivite, se poate orienta cu incredere catre culorile neutre, cum ar fi albul si modelele florale simple, dar de bun gust.

3. Calitate la standarde inalte

Pe langa identificarea stilului lumanarii, trebuie sa se acorde prioritate si calitatii lor. Acestea ard in mod egal, nu picura, nu emana un miros neplacut, sufocant si au o capacitate mare de rezistenta.

Pe langa alegerea lumanarilor potrivire, este esential sa se ia in calcul si achizitionarea unor marturii nunta, care sunt disponibile intr-o multime de modele interesante. Se pot alege marturii dulci (cum ar fi borcanelele de miere), saculeti de lavanda, lumanarele parfumate, placute din lemne cu mesaje personalizate.

Prin urmare, procedura de organizare a nuntii implica multe sarcini si griji din partea mirilor, insa, odata ce aspectele esentiale au fost stabilite (cum ar fi tematica evenimentului si a decorului restaurantului), totul va veni de la sine.

Cele mai citite articole