Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Buchetele de flori pentru mirese reprezintă mult mai mult decât un simplu element decorativ. Ele sunt adevărate simboluri, nelipsite din ținuta miresei. Astfel, alegerea unui buchet ideal devine o misiune complicată pentru cuplu și îndeosebi mireasă. Desigur, anul 2022 a adus în prim plan o serie de tendințe în materie de buchete de mireasă. 

Care sunt tendințele în materie de buchete de flori pentru mireasă?

Nuanțe vibrante și îndrăznețe

Anul 2022 detronează preferința pentru culorile pastel și lasă loc pentru aranjamentele florale în nuanțe inedite. Astfel, nunțile anului urmează să fie mult mai colorate față de tot ceea ce am văzut până acum.

Clasicii trandafiri 

Rămân unele dintre cele mai iubite variante pentru acele buchete de flori alese de viitoarele mirese. Sunt variante clasice, atemporale care nu vor ieși niciodată din tendințele florale. Totuși, în detrimentul nuanțelor de alb se optează pentru nuanțele de roz sau chiar roșu. 

Textură în buchete 

Este un fenomen din ce în ce mai practicat de către designerii florali. Astfel, ei își dau frâu liber creativității și se joacă cu diferite combinații de nuanțe, parfumuri și forme. 

Buchete de trandafiri cu tulpina lungă

Cele mai citite articole

Sunt o alternativă naturală, iar buchetele par abia culese din grădină și aduse la nuntă. Efectul unei astfel de variante este unul aparte, dar inedit și foarte romantic. Cât despre culori, poți opta pentru orice variantă îți dorești – alb, roșu, roz.

Buchete alb-negru 

Sunt ideale pentru nunțile cu dress code black tie, tematică din ce în ce mai abordată de tineri. Stilul unui astfel de aranjament floral este unul simplu, minimalist. Rezultatul este unul foarte elegant și feminin. 

Buchete ce au în componență gerberă 

Deși până acum a fost o floare evitată pentru orice tip de aranjament floral, gerbera a devenit una dintre preferatele designerilor florali. Frumoasa floare se poate găsi într-o multitudine de culori ce te inspiră și te fac să o alegi pentru propria nuntă!

Buchete clasice de lăcrămioare 

Un astfel de aranjament simbolizează reîntoarcerea la fericire, ceea ce îl face ideal pentru o nuntă. De asemenea, este un aranjament romantic și foarte feminin potrivit pentru minunatele buchete de flori pentru mirese. 

Dacă ești în căutarea unor buchete de mireasă, care impresionează prin culori și emoții, apelează la atelierul IMOD Flowers. Create ținând cont de dorințe, buchetele florale realizate de specialiștii IMOD Flowers vor transmite o semnificație puternică și vor adăuga un farmec aparte în acest eveniment important.

Cele mai citite articole