Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sa ne imaginam urmatorul scenariu. O persoana detine deja un smartwatch de o perioada buna de timp insa cureaua a inceput sa se deterioreze, necesita inlocuire.

Curele smartwatch din metal sau curele smartwatch din piele? Ce alegem? In zilele noastre este extrem de usor sa transformam ceasul vechi intr-un ceas nou in doar cateva minute, alegand o curea noua.

O curea din piele pentru smartwatch

Persoanele care poarta in mod regulat ceasul la serviciu sau carora place sa iasa in oras cu o tinuta frumoasa au nevoie de o curea pentru smartwatch din piele. Aceste curele la moda se vor asorta perfect cu cele mai frumoase tinute. Exista in ziua de azi pe piata o selectie larga de curele de smartwatch din piele, astfel incat fiecare poate gasi una care sa se potriveasca gustului sau.

O curea pentru a face sport

Numeroase sunt persoanele care folosesc un smartwatch in timp ce fac sport. Pentru aceste persoane cele mai potrivite curele sunt cele sport. Exista diferite tipuri de curele smartwatch sport, cu inchizatori clasice cu catarama, inchizatori cu clichet sau curele sport cu gauri suplimentare pentru a lasa pielea sa respire in timpul exercitiilor fizice. Alegerea este variata!

Curele din otel inoxidabil

Cele mai citite articole

Exista o gama larga de curele din metal si otel inoxidabil intr-o gama variata de culori. Curelele din otel inoxidabil pentru smartwatch sunt bratari frumoase, aduc cu un stil italian. Deoarece sunt confectionate din metal, aceste curele sunt usoare si durabile. 

Se vor simti confortabil pe incheietura mainii si vor lasa pielea sa respire. Datorita inchiderii lor magnetice puternice, va puteti asigura ca bratara nu cade, ramanand in acelasi timp usor de pus si de dat jos. Puteti alege din diferite culori.

Drept urmare, exista multe tipuri diferite de curele pentru ceasuri inteligente si foarte variate. Pe langa o gama larga de culori, puteti selecta si materialul. Pe de o parte, cureaua din silicon este mai flexibila, mai durabila si mai rezistenta. 

Acesta este deosebit de potrivita pentru utilizarea in scopuri sportive a ceasului conectat. Pe de alta parte, cureaua din piele este mult mai eleganta si mai rafinata. Este mai potrivita pentru persoanele care folosesc ceasul inteligent in fiecare zi.

Cele mai citite articole