Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Designerii mondiali sunt adevărați sinoptici – cel mai probabil au prezis căldura actuală, care s-a reflectat în colecțiile din acest an. Rochiile de plajă sunt la modă peste tot. Și, din fericire, având în vedere problema veche, prin care practic „ niciodată nu ai nimic de îmbrăcat”, îți sunt prezentate cele mai populare modele de rochii de plaja.

Stil de vară plin de clasă

Rochia albă este un hit absolut pe plajă. Aerisită și confortabilă, poate fi purtată cu succes de toate femeile, indiferent de vârstă. Albul întinerește și conferă subtilitate și, în același timp, contrastează frumos cu un bronz de vacanță. Pentru plajă, alege o rochie boho albă: brodată sau cu dantelă, care să adauge ușurință siluetei. Va fi perfectă pentru un costum de baie, dar vei arăta bine cu ea și în timpul unei cine de seară la lumina lumânărilor.

Denim universal

Alte variante de rochii de plajă ce sunt întotdeauna la modă, sunt creațiile din denim. Confecționate dintr-un material puțin mai aerisit, subliniind bronzul și adăugând farmec feminin, acestea vor înlocui cu succes clasicul alb de plajă. Este suficient să le asortezi cu o pălărie de paie, flip-flops ușori și ochelari pentru a crea un aspect elegant într-o stațiune de pe litoral. Moda din acest an abundă într-o multitudine de modele de rochii din denim. Pentru plajă, merită să le alegi în special pe cele cu umerii goi sau cu un top elastic care să împiedice alunecarea rochiei de pe umeri. 

Auriu, galben, portocaliu

Cele mai citite articole

Rochii în culorile soarelui apus? De ce nu! În timpul plimbării de seară pe plajă, va arăta excepțional de frumos pe fundalul nisipului bej. Culorile vesele te vor face să te simți feminină și confortabilă. Dacă vrei să-ți subliniezi silueta, alege o rochie cu asimetrie care să dezvăluie ceea ce vrei să subliniezi și să acopere defectele. Și alegând o rochie roșie, de exemplu fixată în jurul gâtului, vei reuși să îi încânți pe toți.

Rochie cu animal print

Cel mai recent hit de modă este, de asemenea, o propunere grozavă de rochie de plajă. Imprimeul leopard, petele, nuanțele de bej și maro se vor potrivi cu cele mai multe costume de baie și vor arăta foarte elegant în același timp. Purtate seara cu sandale delicate, feminine, se vor dovedi a fi o ținută pentru o plimbare de-a lungul malului mării. 

Rochie lunga

Rochiile lungi care conferă lejeritate se vor potrivi perfect în atmosfera unei petreceri de seară pe plajă, dar și protejează împotriva expunerii excesive la soare, permițându-ți să te bucuri de farmecul de vacanță în același timp. Acestea sunt modele universale pentru fiecare femeie, care reprezintă cea mai recentă declarație de modă din această vară. Expunerea bronzului, dezvăluirea subtilă a brațelor sau picioarelor datorită fantelor înalte te va face să arăți elegant și foarte, foarte sexy în ele.

Cele mai citite articole