Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Valentine`s Day și Dragobetele au trecut, dar asta nu înseamnă că nu mai sunt alte ocazii speciale în care trebuie să-ți surprinzi iubita. Luna martie este dedicată femeii și aprecierii acesteia, așa că sperăm că ai o listă de cadouri pe care să o consulți. Iar dacă ești lipsit de inspirație, te ajutăm noi cu cele mai frumoase daruri pe care iubita ta și-ar dori să le primească de 8 martie: 

  • Cină romantică 

Sigur ai auzit că dragostea trece prin stomac, așa că ce ai spune să o scoți pe iubita ta la o cină romantică de 8 martie? Este posibil ca aceasta să aibă deja planuri cu prietenele ei, dar dacă este liberă, poți face o rezervare la restaurantul vostru preferat. Oferă-i și un buchet mare de flori de lalele și sigur va fi plăcut impresionată.  

  • Bijuterii 

Din fericire există o gamă largă de cadouri din care poți alege, dar trebuie să te gândești și care este bugetul pe care îl poți aloca pentru acestea. Dacă ești dispus să investești o sumă mai mare de bani pentru cadoul de 8 martie, îți recomandăm să apelezi la bijuterii. O pereche de cercei, un colier din argint sau o broșă sunt ideale pentru această zi. Iar dacă ai în plan să o ceri de soție și aștepți un moment potrivit, o poți face chiar în această zi. Cu siguranță va fi cel mai frumos cadou primit vreodată. 

  • Tablou personalizat 

Dacă ai o relație serioasă și de lungă durată, cu siguranță aveți numeroase amintiri speciale împreună. Așa că de 8 martie îi poți oferi un tablou canvas personalizat cu o fotografie dintr-un moment unic. Îl poți împacheta cât mai frumos, în folie de cadou pe care să aplici o fundă și chiar o etichetă cu un mesaj special de apreciere. 

  • Set de îngrijire personală 

Cele mai citite articole

O idee de cadou la îndemână care nu poate da greș este setul de îngrijire personală. Pentru a nu părea că-i oferi un cadou clișeic, află care este brandul ei preferat, cât și aromele pe care le îndrăgește și ajut-o să se bucure de momente de răsfăț. Dacă ți se pare un cadou prea simplu, adaugă un buchet de flori, acestea pot completa orice cadou. 

  • Articole vestimentare 

Dacă ești sigur pe tine și îți cunoști partenera destul de bine, îi poți oferi chiar articole vestimentare de primăvară. Axează-te pe haine calitative, din materiale naturale, cum ar fi bumbac sau cașmir, și pe culori cât mai vii, potrivite cu sezonul primăvăratic. Totuși, este ușor să dai greș cu un astfel de cadou, este posibil să nu fie mărimea potrivită sau să nu fie tocmai pe gustul iubitei tale, iar pentru a evita aceste impedimente poți să-i cumperi un voucher cadou și să se relaxeze singură la o sesiune de shopping. 

Când vine vorba de iubita ta, cadourile pe care le oferi trebuie să arate că te-ai străduit și că o cunoști cât se poate de bine. Află ce-i place și ce și-ar dori, iar dacă ești în pană de idei ia în calcul propunerile noastre de cadouri perfecte de 8 martie. 

Sursa foto: Freepik.com

Cele mai citite articole