Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Specialiştii care produs îndrăgitul suc aRoma prezintă mai multe motive pentru care acesta nu ar trebui să lipsească din nicio casă.  Se spune că un măr pe zi ţine doctorul departe, însă cine a spus că acel măr nu poate fi consumat sub formă de suc.

Suc aRoma pentru o piele mai sănătoasă

În lumea de astăzi, din cauza poluării și a stresului, pielea are de suferit. Cicatricile, petele, erupțiile, îmbătrânirea prematură și pistruii sunt câteva dintre problemele comune cu care oamenii se confruntă. Chiar dacă există multe creme și medicamente care să ofere ajutor, acestea nu sunt naturale. Consumul de mere și consumul de suc nu numai că fac minuni asupra pielii, ci și readuc strălucirea pierdută.

Sucul de mere este extrem de benefic pentru piele și poate fi, de asemenea, utilizat în multe remedii casnice pentru a ajuta la tratarea problemelor precum mâncărimea, ridurile și acneea. Sucul de mere crud este plin cu vitamina C și, prin urmare, menține stratul exterior al pielii strălucitor și proaspăt. De asemenea, ajută la ameliorarea problemei de pigmentare. Sucul de mere, atunci când este aplicat pe piele, ajută și la iluminarea petelor întunecate.

Sucul de mere ajută la controlul greutăţii

Sucul de mere are mai multe proprietăţi care îl ajută să controleze greutatea:

  • Sucul de mere are un conținut scăzut de calorii și, prin urmare, ajută la menținerea controlului greutății;
  •  Nu numai că hidratează, dar, având un conținut scăzut de sodiu, ajută la eliberarea excesului de apă reținut în organism;
  • Sucul de mere elimină inflamaţiile generate de excesul de apă;
  • Oferă o senzație de plinătate în stomac și, prin urmare, împiedică mâncatul în exces.

Se spune că sucul de mere este cea mai bună gustare după antrenament. De asemenea, este benefic în detoxifiere prin eliminarea excesului de toxine, ceea ce ajută în continuare la controlul greutății. Cercetătorii au demonstrat că, în timpul detoxifierii cu suc de mere, chiar și celulele interne sunt vindecate și întinerite. De asemenea, ajută la rezistența oaselor în timpul antrenamentelor în exces.

Sucul de mere ajută în sănătatea inimii

Sucul de mere este încărcat cu antioxidanți, care sunt magici pentru inimă. De asemenea, are mulți compuși biochimici, cum ar fi flavonoizi și polifenoli, despre care se știe că promovează sănătatea inimii în mare măsură. Potasiul se găsește, de asemenea, din abundență în sucul de mere și se spune că este responsabil de activitatea electrică a inimii şi supravegherea raportului acid bazic. Cei care beau suc de mere în mod regulat se spune că sunt în formă și sănătoși. Consumul regulat al sucului ajută, de asemenea, la prevenirea întăririi arterelor, care asigură un flux sanguin lin către inimă.

Se spune, de asemenea, că sucul de mere este util în gestionarea nivelului de colesterol. Un aport moderat de suc de mere are puterea de a ajuta la eliminarea majorității afecțiunilor cardiace. Fitonutrienții din sucul de mere acționează ca antioxidanți împotriva lipoproteinelor cu densitate scăzută, care elimină colesterolul și asigură funcționarea corectă a inimii.

Ce vitamine şi substanţe nutritive importante se află în conţinutul sucului de mere?

Cele mai citite articole

Toată lumea a auzit vechea zicală că „un măr pe zi ține doctorul departe”. Dar, chiar dacă foarte multe persoane ştiu că merele sunt bune pentru pentru sănătate, sunt puţini cei care ştiu cu adevărat care sunt avantajele reale ale merelor, iar specialiştii de la suc aRoma (https://sucaroma.ro/), prezintă cele mai importante elemente componente ale mărului. Adesea clasate printre cele mai sănătoase alimente, merele sunt cunoscute pentru că includ o serie de beneficii nutriționale importante.

Vitamina C prezentă în sucul de la suc aRoma

Merele conțin o cantitate mare de vitamina C. Aceasta este un puternic antioxidant natural care poate ajută la creșterea rezistenței organismului atât la agenții infecțioși, cât și la daunele cauzate de radicalii liberi. De fiecare dată când o persoană va mânca un măr, va primi o doză sănătoasă din această vitamină importantă. Acesta este şi motivul pentru care foarte multe persoane consumă suc aRoma, fiind produs special pentru a-şi menţine proprietăţile.

Vitaminele B şi K

Vitaminele din complexul B se găsesc și în mere. Acestea includ riboflavină, tiamină și vitamina B-6, toate acestea fiind esențiale pentru menținerea globulelor roșii și menținerea sistemului nervos puternic și sănătos. Merele includ și vitamina K. Această vitamină ajută la producerea proteinelor, întărind oasele și determinând coagularea normală a sângelui.

Vitamina E

Vitamina E se găsește în cantități mai mici în mere comparativ cu toate celelalte vitamine. Cu toate acestea, această vitamină contribuie la o piele mai sănătoasă și la un sistem imunitar mai puternic.

O gamă diversificată de nutrienţi

Pe lângă vitamine, merele sunt umplute cu o mulțime de nutrienți sănătoși. Principalele beneficii nutriţionale din mere sunt:

  • Fibre dietetice: Fibrele dietetice sunt o componentă cheie a merelor și sunt de fapt un tip de carbohidrați şi sunt foarte cunoscute pentru a ajuta la prevenirea și ameliorarea constipației. De asemenea, fibrele scad nivelul de colesterol şi ajută la menţinerea unei greutăţi optime.
  • Fitonutrienți: Merele includ, de asemenea, o mulțime de fitonutrienți. Acești compuși polifenolici funcționează ca antioxidanți care pot proteja împotriva deteriorării radicalilor liberi. În plus, acestea pot oferi efecte antiinflamatorii și pot îmbunătăți sistemul imunitar.
  • Minerale: Persoanele care beau suc de mere, vor obţine o cantitate mare de minerale, cum ar fi calciul, potasiul și fosforul. Aceste minerale sunt necesare organismului pentru a îndeplini diverse funcții, cum ar fi întărirea oaselor (calciul), construirea mușchilor (potasiul) și filtrarea deșeurilor (fosfor).

Alte avantaje oferite de mere

Merele au fost, de asemenea, legate de o serie de beneficii uimitoare pentru sănătate. De exemplu, studiile au legat consumul de mere cu o sănătate neurologică mai bună, ceea ce poate ajuta la prevenirea tulburărilor neurogenerative, cum ar fi boala Alzheimer. Un alt studiu a constatat că persoanele care au mâncat mai multe mere au avut un risc mai mic de accident vascular cerebral trombotic.

Menținerea greutății sub control poate fi mai ușoară dacă sunt incluse mere în dietă. Un studiu a constatat că merele au avut un efect benefic asupra bacteriilor intestinale bune, care pot ajuta la prevenirea obezității.

Cele mai citite articole