Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Costumele pentru barbati in 2022 sunt clasice sau slim dar cu propria lor identitate. In primul rand, la culorile clasice (gri, albastru) s-au adaugat visiniu si roz. In al doilea rand, nu doar un costum de afaceri este la moda, ci si un costum intr-un anumit stil, si anume, slim sau casual. Designerii eminenti au oferit atat de multe idei pentru costume barbati, incat orice barbat va gasi o optiune la moda pentru el insusi – pentru un eveniment, o nunta, o iesire cu partenerii de afaceri, mersul la birou. In cautarea modei, principalul lucru este sa nu exagerezi pentru a nu fi in anti-tendinte.

Costume barbati universale in compozitia lor

Costumele pentru barbati nu sunt la fel de diverse precum cele pentru femei, dar sunt universale in compozitia lor. Designerii demonstreaza modele pentru sarbatori, intalniri de afaceri si negocieri, plimbari si evenimente. Un costum clasic din doua piese se gaseste in garderoba fiecarui barbat, in mod traditional de culoare inchisa. Sacoul se inchide cu doi sau trei nasturi, iar reverele sunt cu unghi deschis sau inchis. Preferinta pentru costume barbati depinde de tendintele actuale ale modei, de varsta si de conformatie. 

Croiala dreapta se potriveste tuturor si ascunde perfect orice imperfectiune a corpului. Spre deosebire de aceasta, croiala potrivita pune accent pe gratie si armonie, asa ca numai posesorii unui fizic ideal il pot purta.

Cele mai citite articole

Un costum casual slim este ales de barbatii obisnuiti sa urmeze moda, dar care nu vor sa sacrifice confortul hainelor. Costumele barbati de zi cu zi iti permit sa experimentezi imagini indraznete, deoarece exista modele in toate nuantele de bleumarin, albastru, bleu, toate tonurile de gri, care dau un aspect elegant si la moda. 

Versatilitatea stilurilor clasice a fost dovedita odata cu trecerea timpului, dar confortul a devenit astazi un principiu de viata, asa ca modelele de costume barbati ies in fata cu o taietura slim, care este binevenita. 

Designerii promoveaza costumele pentru barbati in nuante familiare, iar stilurile potrivite nu isi pierd relevanta. Moda masculina de astazi iti permite o combinatie de culori diferite si tesaturi cu texturi diferite intr-un singur costum. Principalul lucru este sa-ti gasesti propriul stil si sa-ti alegi costume barbati din magazinul online escudo.ro. 

Cele mai citite articole