Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cineva spunea candva ca daca sesiunile de cumparaturi nu te fac fericit inseamna ca esti in magazinul gresit. De aceea au aparut agregatoarele!

De unde vine termenul de black friday?

Vinerea Neagra vine din Statele Unite si este la baza reprezenta ziua de inceput pentru cumparaturile dinainte de vacanta. Initial, in ultima vineri din noiembrie a durat cea mai mare nebunie a cumparaturilor de dinainte de Craciun. Astazi, clientii romani cumpara mult mai devreme produse si cadouri de Craciun, iar promotiile de Black Friday sunt inca cele mai bune. Asa ca ar fi bine ca sa asteptam aceasta zi cu o lista completa de produse pe care vrem sa le achizitionam.

Cand este Black Friday 2021 in Romania?

Vinerea Neagră va fi in 12 noiembrie anul acesta la noi in tara. Chiar daca pe la noi nebunia cumpărăturilor nu atinge aceeași amploare ca in SUA, in fiecare an exista un interes din ce in ce mai mare pentru acest eveniment. In fiecare an in tara noastra poti gasi lucruri prețioase la prețuri avantajoase.

Cu ocazia Black Friday, poti cumpara produse de mare calitate la preturi foarte mici. Este o sarbatoare globala a cumparaturilor si o sansa pentru mari economii. De asemenea, merita remarcat faptul ca Black Friday nu este neaparat o lichidare de stocuri nevandabile anterior. 

Cele mai citite articole

Vanzatorii seriosi nu scapa de soldurile uzate fizic sau moral, ci pregatesc si produse de inalta calitate la preturi foarte reduse. Chiar daca in numar limitat. Acesta este un adevarat rasfaț pentru pasionatii de cumparaturi si vanatorii de chilipiruri. Poti gasi chiar si mobila black friday grozava in 2021, daca stii unde sa mergi online!

Multe companii comerciale decid sa prelungeasca perioada de cumparaturi cu inca vreo cateva zile. Asa ca organizeaza intregul weekend si uneori chiar o saptamana intreaga de promotii grozave. Aceasta este o mare sansa pentru clienti, deoarece nu trebuie sa intre in fibrilatie intr-o anumita zi, ci pot ca sa cumpere si intr-o alta zi a saptamanii fara a se stresa. 

Foloseste agregatorul bfriday.ro pentru a-ti alcatui lista de cumparaturi pentru Black Friday!

Traim vremuri interesante, asa ca shopping-ul online va domina cu siguranta in 2021. Mai ales din pricina certificatului verde! Magazinele de papetarie au si bunuri foarte reduse, care vor fi apreciate in special de cei carora le place sa vada si sa atinga cu ochii lor produsul pe care il cumpara. 

Acum poti vedea ofertele cele mai bune la produsele ce te intereseaza intrand pe un agregator. De exemplu, daca vrei o masuta de cafea noua poti intra pe bfriday.ro si cauta acolo! 

Cu ocazia Black Friday, multe magazine pregatesc reduceri de pret cu adevarat semnificative, deci exista o oportunitate foarte buna de a-ti realiza visele din cursul anului. Daca ai renuntat pana acum ca sa cumparati piese de mobilier mai mari pe motiv de pret piperat, Vinerea Neagra este ocazia perfecta de a schimba asta. De exemplu, daca livingul tau nu are un spatiu confortabil de lucru la distanta, cauta un birou confortabil pe bfriday.ro. Nu numai ca va fi un element suplimentar de design interior, dar va face si mai placuta activitatea cotidiana. Puteti cumpara inclusiv decoratiuni atragatoare pentru casa ta la un pret cu adevarat accesibil. 

Tu ce cauti de Black Friday 2021? Intra pe agregatorul mentionat si pune piesele de mobilier dorite pe lista de cumparaturi online!

Cele mai citite articole