Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Prin definiţie, o pereche de pantofi aurii  sunt strălucitori, meniţi să atragă atenţia şi sunt recomandaţi ţinutelor elegante pentru diferite evenimente. Nu sunt multe reprezentante ale sexului frumos care au “tăria” de a purta acest tip de pantofi de piele care emana elegantă, rafinament şi senzualitate, majoritatea preferând chiar şi la evenimente, pantofii eleganţi, clasici, de culoare neagră. Pantofii aurii sunt purtaţi în general de femeile care vor să iasă în evidenţă şi să strălucească pe ringul de dans, dar şi de femeile care îndrăznesc să iasă puţin din tiparele modei.

Cu ce se poartă pantofii aurii din piele naturală?

Încălţămintea aurie nu este un produs nou lansat, ci sandalele de această culoare, laminate cu bucăţi de sticlă aurie au dominat moda anilor 1930. Pantofii aurii conferă strălucire şi ajuta reprezentanţele sexului frumos să fie în pas cu moda, atât la evenimente, cât şi la locul de muncă.

Pentru cele care au un loc de muncă la birou, designerii recomandă o pereche de pantofi aurii cu toc înalt şi gros sau cu toc subţire, o rochie cu dungi şi accente aurii şi ciorapi negri sau cu accente şi elemente aurii. De asemenea, se poate armoniza ţinuta office cu alte elemente strălucitoare, cum ar fi o broşă, iar purtătoarele sunt sfătuite să renunţe la decolteul adânc şi mai ales la expunerea picioarelor şi a braţelor. 

Pantofii aurii cu toc – pentru femeile care vor să strălucească

Pantofii aurii cu toc arată de cele mai multe ori extravagant şi sunt purtaţi mai ales la ocazii speciale sau pe covorul roşu, fiind un accesoriu de lux în sine. Cu toate acestea, ei pot fi purtaţi în ţinutele de zi cu zi, iar în combinaţie cu tenul bronzat, vor arăta pur şi simplu minunat.

Cu o pereche de pantofi aurii cu toc înalt se vor asorta rochiile negre, roşii, albe, galbene, roz sau bleumarin, auriul potrivindu-se perfect cu diferite modele şi motive, cum ar fi cel de şarpe sau pantera, care revin o dată la câteva sezoane în tendinţe. La ieşirile oficiale, femeile pot alege să poarte pantofi clasici sau sandale aurii, iar la petrecerile de tip carnaval, aceşti pantofi aurii cu toc subţire se vor dovedi o alegere excelentă. 

Pantofii aurii din piele naturală cu efect de oglindă arată minunat alături de rochiile maxi sau de rochiile scurte cu tul sau strasuri. Femeile trebuie să îşi depăşească această “teamă” de a purta culoarea aurie, foarte îndrăzneaţă, care nu este exclusiv recomandată artiştilor, actorilor sau persoanelor din înalta societate.

Stiliştii recomandă femeilor care îndrăznesc să poarte pantofii cu toc, de culoare aurie să aleagă şi accesorii de această culoare pentru a obţine ţinute armonioase şi impecabile. 

Idei pentru ţinute de zi cu pantofii tăi aurii

Pantofii aurii nu sunt recomandaţi numai la ţinutele office sau de seară, ci şi la ţinutele de zi. Aceşti pantofi arată bine şi în combinaţie cu o pereche de jeanşi de culoare închisă şi cu bluzele casual. Astfel, pantofii dau un efect impresionant, creând ţinute în stil casual, ideale pentru ieşirile la cafea cu prietenii sau chiar pentru întâlnirile romantice. 

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!