Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Specialistii care produc lapte praf Humanaofera mai multe informatii despre modul corect in care mamicile ar trebui sa isi hraneasca bebelusii utilizand lapte praf. Hranirea reprezinta o componenta foarte speciala si importanta in cresterea copilului si este necesar ca fiecare mamica sa o faca corect. Procesul este unul natural, insa nu este mereu simplu si de aceea sunt foarte multe mame care se intreaba cum ar trebui sa faca pentru ca micutul sa accepte biberonul foarte rapid.

Hranirea cu lapte praf Humana

Indiferent daca ai decis sa iti hranesti bebelusul de la inceput cu lapte praf Humanasau doar combini biberonul cu alaptatul, in articolul acesta vei gasi toate informatiile de care ai nevoie despre modul optim in care poti sa isi hranesti copilul cu biberonul.

Cele mai citite articole

Atunci cand te intrebi cat de des si cat de mult trebuie sa fie hranit bebelusul tau, trebuie sa tii cont de faptul ca cele doua aspecte depind de modul in care micutul s-a dezvoltat si de greutatea sa, dar si de varsta pe care o are. Este relativ usor sa iti dai seama cat de des trebuie sa fie hranit copilul in momentul in care acestuia ii este foame. Poti sa aflii cu usurinta care sunt semnele ce iti atrag atentia asupra faptului ca bebelusului ii este foame pentru ca acesta are un comportament specific. Durata sesiunii de hranire variaza tinand cont de fiecare copil in parte insa nu va dura mai mult de maxim 20 de minute.

Pentru hranirea copilului cu biberonul ai nevoie de mai multe articole care sunt necesare si obligatorii si pe care va trebui sa le cumper asa cum sunt biberoanele si tetinele. Atunci cand vrei sa inveti copilul cu biberonul va trebui sa alegi biberonul potrivit pentru copilul tau pentru ca el sa fie hranit sigur si eficient. Sunt mai multe optiuni de biberoane si de tetine care fac foarte greu de luat o astfel de decizie.

Se recomanda alegerea biberoanelor care au supapa anti colici in tetina pentru a reduce disconfortul abdominal specific. De asemenea, se recomanda biberoanele care sunt foarte usor de tinut si care nu au in compozitie BPA. Atunci cand cel mic este hranit doar cu biberonul trebuie sa aiba mai multe biberoane pe care sa le foloseasca. Cele anticolici sunt ideale petru a reduce disconfortul abdominal. In plus, vin cu o tetina foarte flexibila care ajuta la prinderea foarte usoara dar si cu supape impotriva colicilor care sunt integrate si care au rolul de a simplifica mult hranirea si de a ajuta la procesul de curatare dupa hranire. Alegand corect biberonul, hranirea cu lapte praf va fi cu siguranta mult mai usoara atat pentru mama cat si pentru bebelus.

Cele mai citite articole