Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cei care doresc să înveţe rapid să meargă pe un hoverboard de 10 inchi fără a cădea din prima şi evitând eventualele incidente, trebuie să aibă în vedere anumite sfaturi. Din momentul în care potenţialii utilizatori şi-au făcut curaj şi şi-au cumpărat deja un hoverboard, nu le mai rămâne decât un singur lucru de făcut: să înveţe să îl folosească fără a se face de râs în repetate rânduri şi prin repetate căzături, în plină stradă sau în casă, de faţă cu mai multe persoane. 

Hoverboardul, o dată ce este manevrat în mod corespunzător  iar proprietarii învaţa să meargă pe el, va oferi numai clipe de satisfacţie şi chiar de adrenalină sau de relaxare. 

Urcarea pe hoverboard – primul pas în învăţarea folosirii unu hoverboard

Pentru că utilizatorii să înveţe să meargă pe hoverboard, este important să se urce în mod corespunzător pe acest dispozitiv. Dacă este încărcat şi nu are nicio lumină de avertizare aprinsă, hoverboardul se va aşeza pe o suprafaţă netedă ce nu are în apropiere obstacole cu orientarea farurilor înainte. 

Utilizatorii pot vedea destul de dificilă urcarea pe hoverboard şi plecarea de pe loc, de aceea acest lucru trebuie să fie efectuat printr-o mişcare rapidă. În caz contrar, dacă utilizatorul nu îşi menţine echilibrul, trebuie să sară de pe hoverboard pentru a evita incidentele neplăcute.

Indicat este că aceşti utilizatori să nu facă mişcări bruşte pentru a evita căderea de pe hoverboard. Urcarea se va face cu ambele picioare, cu mişcări lente în faţă şi în spate, la început utilizatorii se pot ţine de un perete pentru a pleca de pe loc, după care îşi vor face un balaş repetat fata şi spate pentru a-şi menţine echilibrul şi picioarele drepte, fără a se balansa pe călcâie sau pe vârfuri. Picioarele rămân îndreptate spre roţi şi nu spre centru,. Permiţând o stabilitate crescută datorită distribuirii uniforme a greutăţii.

Deplasarea pe hoverboard în siguranţă

Hoverboard-ul este un dispozitiv inteligent, însă nu poate să citească gândurile utilizatorilor. De aceea, este important că aceşti utilizatori să folosească gadgetul conform legilor fizicii, fiind suficient un mic impuls dat de partea inferioară a degetelor şi a picioarelor, pentru a acţiona acest gadget. În realitate, utilizatorii se înclină în direcţia în care vor să se deplaseze pe această placă.

Este important ca persoanele care folosesc hoverboardul să nu se încline prea tare într-o direcţie, pentru că în caz contrar vor cădea. Sunt şi persoane care la prima folosire a gadgetului îşi mişcă corpul prea mult, lucru care îi determină să depună un efort suplimentar pentru a-şi recăpăta stabilitatea. Concret, utilizatorii trebuie să înveţe să îşi îndoaie uşor picioarele, diminuând centrul de gravitaţie şi reducând clătinarea. 

Pentru a se deplasa în siguranţă pe hoverboard, începătorii trebuie să poarte cască de protecţie, genunchiere şi cotiere şi să nu se avânte în trafic, ci în zone cu o circulaţie foarte restrânsă, preferabil la început să fie asistaţi de persoane de încredere, adulţi puternici care să îi ajute şi să îi sprijine în deplasare. 

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!