Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

In perioada alaptarii, mamicile doresc sa aduca diversitate in alimentatia bebelusului, alternand mesele acestuia si schimband rutina, in care intervine deja cunoscutul lapte praf. Totusi varietatea produselor existente pe piata pot da adevarate batai de cap celor ce vor, bineinteles, sa aleaga optiunea cea mai potrivita de lapte praf.  

Pe elaptepraf.ro se regasesc numeroase variante de lapte praf, de la diverse brand-uri de renume, ce promit calitate si siguranta.

Care sunt criteriile dupa care trebuie ales laptele praf?

Este drept ca organismele micutilor difera, la fel si gusturile, de aceea este musai din partea mamicilor si taticilor sa aleaga cu grija varianta cea mai potrivita. Asadar, ei trebuie sa tina cont de urmatoarele:

Cele mai citite articole

1. Varsta bebelusului: este printre principalele aspecte de avut in vedere, cand vine vorba de alegerea laptelui praf, pentru cel mic; fiecare varianta de lapte praf prezinta formule reprezentative fiecarui stadiu de viata al bebelusului (formula de inceput, cea de dupa sase luni si cea de dupa un an), a caror compozitie consta intr-un dozaj mai mare sau mai mic de nutrienti.

2. Compozitia mixului de lapte praf: acesta este un criteriu esential si trebuie analizat cu atentie – compozitia laptelui praf trebuie sa se apropie cat mai mult de cea a laptelui matern. Pe langa asemanarea de gust, laptele praf trebuie sa indeplineasca si criteriul continutului nutritiv si sanatos, care, in general, trebuie sa se bazeze pe fier, acizi grasi si un nivel cat mai scazut de zahar.

Bineinteles, ca pentru o alegere inspirata, stabilirea celei mai potrivite variante de lapte praf, trebuie facuta in prezenta unui medic pediatru, ale carui sfaturi vor ajuta intotdeauna, dar in general, regulile de baza sunt mereu aceleasi: un produs nutritiv si sigur, satios si asemanator cu laptele mamar. 

Brand-urile, prezentate pe site-ul celor de la elaptepraf, apar in diverse formule, devenind, astfel, versatile, in functie de nevoile fiecarui client, care cauta o anumita formula, cantitate,  pret si asa mai departe. Magazinul online este dotat, de asemenea, cu diverse accesorii folositoare, cum ar fi pompele pentru sani sau biberoanele.

Cele mai citite articole