Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Spionii profesionisti dar si amatorii, au nevoie de echipamente eficiente si performante pentru a-si indeplini toate misiunile de supraveghere si spionaj. Microfonul spion este un echipament practic si util. 

Rolul sau principal este de a inregistra conversatiile fara ca oamenii sa fie constienti de prezenta acestui echipament. Acest produs este disponibil in mai multe forme. Modelele difera in ceea ce priveste performantele si functiile si exista numeroase modele pe piata. In acest articol veti gasi criteriile de alegere a unui microfon spion pentru a va ajuta sa faceti selectia.

Dimensiunea microfonului spion

De mentionat este faptul ca exista mai multe modele de microfoane spion pe piata. Dimensiunea unui microfon-spion trebuie sa fie astfel aleasa incat sa ofere confort de utilizare. Este vorba despre un instrument de spionaj, asa ca trebuie sa fie discret, astfel incat nimeni sa nu-i suspecteze prezenta. 

Prin urmare, ar trebui sa se aleaga un model mic, care poate fi ascuns cu usurinta in obiectele de zi cu zi. In plus, performanta acestui tip de microfon nu depinde cu adevarat de dimensiunea sa.

Capacitatea de stocare

Cele mai citite articole

Capacitatea de stocare a microfonului spion este, de asemenea, un criteriu foarte important. Intr-adevar, este necesar sa se inregistreze conversatiile care mai apoi vor fi ascultate. O memorie interna buna este intr-adevar necesara. 

Un microfon spion trebuie sa aiba o capacitate optima de stocare a datelor inainte de a fi transferate la un computer, de exemplu. Cu o capacitate de stocare buna, veti putea inregistra conversatii lungi si nu va trebui sa va faceti griji cu privire la misiunea de spionaj.

Compatibilitate

Un alt punct esential atunci cand vine vorba de gasirea celui mai bun microfon spion este compatibilitatea. Echipamentul va fi folosit cu diverse alte dispozitive. Asadar, inainte de a face orice achizitie, trebuie sa se verifice compatibilitatea cu alte echipamente. 

Unele modele de microfoane spion sunt compatibile cu aproape toate sistemele de operare, astfel incat se pot utiliza cu un smartphone, o tableta sau un computer. 

Durata de viata a bateriei si timpul de incarcare

Atunci cand trebuie sa alegeti un model de microfon spion, trebuie sa tineti cont si de autonomie si de timpul necesar pentru incarcarea echipamentului. Aceste doua criterii sunt foarte importante, deoarece durata de functionare a dispozitivului depinde de autonomia acestuia. Pentru a nu avea probleme cu durata de viata a bateriei, trebuie sa luati in considerare timpul necesar pentru a incarca echipamentul.

Cele mai citite articole