Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De la an la an, cursurile de specializare continua sa capete din ce in ce mai multa popularitate printre randurile oamenilor, acestea putand sa ofere o serie de beneficii extrem de avantajoase Atunci cand vine vorba de Agile metodologie moderna, cei de la Edu reusesc sa ofere un curs cat se poate de avansat, acesta putand aduce numeroase beneficii considerabile pentru toti practicantii sai. 

Prin urmare, pentru a ajuta la informarea unui numar cat mai ridicat de oameni, in articolul de fata au fost aduse in discutie principalele date care trebuie luate la cunostinta atunci cand se doreste practicarea unui astfel de curs de la Edu.

Ce vizeaza cursul Agile?

Cursul vizeaza Scrum, cadrul Agile preferat de catre echipele moderne si foarte performante de dezvoltare de solutii si produse. Scrum este un cadru de management de proiect Agile pentru gestionarea proiectelor complexe, cele in care atat cerintele, cat si solutiile tehnice evolueaza odata cu implementarea. La finalul cursului, participantii vor avea capacitatea de a utiliza Scrum in activitatea lor imediata.

Cui este adresat cursul?

Cele mai citite articole

Atunci cand vine vorba de Agile, acest tip de curs este recomandat pentru persoanele implicate in dezvoltarea de solutii si produse. Profesionistii in domeniul cunoasterii vor obtine prin intermediul Scrum o cale catre rezultate imbunatatite, timp mai scurt de lansare pe piata si o satisfactie ridicata a clientilor.

Ce beneficii pot fi obtinute de pe urma cursului?

Dupa cum a fost evidentiat pana acum, Scrum poate aduce numeroase avantaje considerabile pentru cariera unei persoane, indiferent de domeniul de aplicabilitate. Asadar, printre cele mai concrete avantaje se numara urmatoarele elemente:

  • dezvoltarea de proiecte si solutii de business inovatoare si creative;
  • initiere intr-una din alternativele la managementul clasic;
  • pregatire alaturi de o companie acreditata international;
  • asigurarea intelegerii informatiilor capatate, ci nu doar memorarea acestora;
  • pregatire cu un trainer ce poseda experienta de cel putin 15 ani in domeniu.

In concluzie, acestea sunt informatiile principale care trebuie sa fie luate la cunostinta.

Cele mai citite articole