Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sistemul revoluționar Blade îți permite acum să te bucuri chiar și acasă de un draft de bere rece, alături de cei cu care îți împarți timpul liber. Comandând online de la Nitela Shop echipamentul și butuioașele cu bere de rezervă, vei avea parte de beneficii multiple, pe termen mediu și lung. Află care sunt acestea și cum funcționează sistemul Blade pentru turnarea berii.  

Cum funcționează sistemul Blade pentru berea la draft?

Sistemul Blade este unul de tip „plug-and-pour”, special conceput pentru cei care preferă berea la draft în confortul propriului cămin, fără a fi mai fi nevoie să meargă în locații HoReCa. Echipamentul special este prevăzut cu funcții de răcire și presurizare a berii fără CO2, fiind astfel servită proaspătă și păstrându-și gustul pentru o perioadă îndelungată. 

De la momentul montării unui nou butoiaș cu bere în aparatul Blade, conținutul poate fi consumat în decursul a 30 de zile. Echipamentul propriu-zis include propriul sistem de pompare și mecanism de spumare. Butoiașele de bere interschimbabile sunt realizate din material PET rezistent, cu o capacitate de aproximativ 8 litri.

Cu ajutorul sistemului de pompare, berea este transferată din butoi către mașina de spumare. Acest element important al aparatului pentru bere Blade produce o spumă a berii densă și cremoasă, exact ca într-un pub. Atât mașina de spumare, cât și sistemul de răcire al aparatului sunt special concepute pentru a fi foarte eficiente, din punct de vedere energetic. 

De ce este sistemul Blade alegerea ideală pentru acasă?

Cele mai citite articole

Dacă vrei să te bucuri de gustul echilibrat al unei beri la draft, pe Nitelashop.ro găsești oferte la bere blade de neratat, alături de echipamentul propriu-zis pentru servirea acestei băuturi. Beneficiile asociate unei astfel de alegeri sunt cât se poate de variate. În primul rând, ai parte de aceeași experiență a degustării unei bar la draft, însa fără a mai fi nevoie să ieși din casă și să cheltuiești bani. 

Îți chemi prietenii la tine acasă și vă bucurați de berea preferată, unii în compania celorlalți. Oferta cu tipuri de bere servite în sistem Blade este una variată, așa că poți găsi rapid sortimentul preferat de tine și cei din gașca ta. Odată ce ai montat aparatul, optează pentru o bere blade Birra Moretti, 8L, sau pentru alte sortimente disponibile acum în oferta Nitela Shop. 

Aparatul se montează și se întreține cu simplitate, ținând cont de recomandările producătorului. Mai mult decât atât, nici nu ai nevoie de suportul unor profesioniști în domeniul HoReCa pentru a schimba butoiașele cu bere, atunci când este necesar. În plus, aparatul pentru bere Blade Heineken din oferta Nitela Shop are un design ergonomic, ideal pentru a fi amplasat pe barul din living. 

Comandă online sistemul Blade din oferta Nitela Shop

Dacă aceste argumente te-au convins, comandă acum de pe nitelashop.ro aparatul Blade pentru turnarea berii, dar și butoiașele de rezervă. Vezi sortimentele disponibile pe site și realizează o alegere raportata la bugetul și preferințele tale. Dacă îți este poftă de o bere blade Heineken, 8L sau Birra Moretti, nu rata preturile bune de pe site. 

Un aparat pentru bere Blade, alături de butoiașele de rezervă, poate comandat online atât pentru tine, cât și pentru o persoana dragă, căreia îi place gustul unic al unei beri la draft. Dacă se apropie ziua unui prieten, sau dacă vrei să faci un cadou de „casă nouă” unui coleg de la birou, ține cont de această recomandare interesantă!

Cele mai citite articole