Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Din ce în ce mai mulţi domni înţeleg importanţa pe care o are decizia de a purta un ceas scump ce aparţine unei firme de renume pe plan internaţional, atât din punct de vedere al performanţelor, cât şi al aspectului şi al modului în care îmbina utilul cu plăcutul. Un model de ceas Tissot bărbaţi se va dovedi un accesoriu de lux care nu va lipsi din ţinutele office sau elegante ale domnilor care se respectă. Ceasurile elveţiene Tissot sunt foarte apreciate pe plan naţional şi mondial, fiind destul de accesibile ca şi preţ.

Ce spune ceasul Tissot despre purtători?

Ceasurile de mână Tissot, fiind ceasuri de lux, spun multe despre posesorii lor, despre stilul şi gusturile pe care aceştia le au în materie de accesorii şi produse de calitate. Fiind  o firmă elveţiană, Tissot oferă clienţilor săi numai ceasuri de lux, care reprezintă o dovadă a calităţii, rafinamentului şi eleganţei.

Ceasurile de mână bărbăteşti Tissot au mecanismul elveţian, fiind foarte apreciate pentru precizia de care dau dovadă, dar şi pentru aspectul lor. Fiindcă Elveţia are o istorie foarte îndelungată în domeniul orologiei, ceasurile ce aparţin companiilor de profil din Țara  Cantoanelor sunt apreciate în întreaga lume de sute de ani. Ceasurile Tissot sunt caracterizate de acurateţea cu care măsoară timpul, dar şi de materialele de înaltă calitate, mecanismele de înaltă precizie şi rezistenţa în utilizare.

În plus, designul inovator şi durabilitatea ceasurilor Tissot sunt date de calitatea lucrării, de materialele folosite, de precizie şi design. Ceasurile Tissot folosesc fie mecanismul mecanic, fie quartz.

Despre brandul Tissot

Înainte de a investi într-un ceas de mână bărbătesc Tissot, este important ca potenţialii purtători să cunoască câteva lucruri importante despre acest brand. Calitatea şi precizia mecanismelor Tissot sunt cunoscute în întreaga lume iar ceasurile companiei sunt folosite chiar şi pe post de cronometru în sporturi precum hochei pe gheaţă, ciclism şi nu numai.

Tisso este primul producător de ceasuri din lume care a creat ceasurile cu carcasa de plastic, piatră sau lemn. Totodată, această importantă companie este prima care a lansat ceasul cu ecran tactil în anul 1999.

Acum, compania Tissot produce ceasuri de toate felurile, de la cele sport la cele elegante, dar şi pentru toate buzunarele, de la cele accesibile de câteva sute de euro până la cele care ajung la câteva mii de euro.

Inovaţii ale brandului Tissot

Printre cele mai importante inovaţii cunoscute lansate de brandul Tissot se numără:

·  mecanismul powermatic 80 care oferă o autonomie de funcționare de 80 de ore;

·  tehnologie tactilă, care permite activarea senzorilor care controlează apoi toate funcţiile ceasului;

·  funcţia expert solar, care garantează funcţionarea pe baterie solară.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!