Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Când se apropie vacanța, majoritatea familiilor caută un loc potrivit pentru a petrece  concediul mult așteptat. Răsfoind ofertele de cazare din diferite părți ale țării,  vei găsi hoteluri, pensiuni, agroturism, închiriere de camere, case de vacanță sau cabane de închiriat. Acestea din urmă devin din ce în ce mai populare printre turiști, în special pentru familii întregi. De ce se întâmplă asta? Vei găsi explicația în ceea ce urmează.

Cele mai citite articole

Ofertele de închiriat cabane de la proprietari privați devin din ce în ce mai populare. Turiștii apreciază libertatea și liniștea, iar cazarea într-o cameră de hotel nu le permite întotdeauna acest lucru. În plus, într-un hotel trebuie adesea să plătești suplimentar pentru anumite facilități, cum ar fi un fier de călcat sau chiar un frigider! Într-o casă de vacanță, de obicei ai totul la îndemână.

Atunci când alegi o vacanță cu prietenii, merită să îți asigurați o cabană sau casă de vacanță în care fiecare să aibă un loc pentru ei înșiși. Nu alege cazare într-o locație în care spațiul disponibil este foarte mic, mai ales dacă pleci în vacanță cu copii. Fiecare familie ar trebui să aibă o cameră separată, oricât de aproape ar fi.

Avantajele închirierii unei cabane:

  • Preț atractiv – prețul închirierii de cabane de închiriat este extrem de atractiv. Comparându-l cu cazarea în hoteluri sau pensiuni, este o soluție foarte benefică din punct de vedere financiar. Plătești pentru întreaga casă și pot sta 4 sau 6 persoane în ea. Mai ales atunci când stai mai mult decât standardul de 10 sau 14 zile, această formă de odihnă devine foarte profitabilă.
  • Garantarea confidențialității – cazarea în casele de vară este o propunere excelentă pentru toți oamenii care își apreciază confidențialitatea. Alegând să rămâi într-o cabană, poți conta pe mai multă libertate, deoarece nu vei fi înconjurat de alți turiști la fel de des ca în hotelurile sau pensiunile populare.
  • Asigură autonomie pe mai multe niveluri – prin închirierea unei case de vacanță, te poți bucura de sentimentul adevăratei libertăți și independențe. O bucătărie perfect echipată înseamnă că nu ești dependent de restaurantele hotelului sau nu trebuie să aștepți în localurile de luat masa în aer liber. Baia proprie înseamnă că nu trebuie să îți faci griji cu privire la o coadă la toaletă, așa cum se întâmplă adesea în campinguri sau stațiuni turistice.
  • Spațiul necesar relaxării – a trăi într-o cabană în timpul vacanței de vară este o experiență extraordinară. Pentru copii, este o formă de relaxare foarte atractivă, deoarece le oferă o senzație de libertate nerestricționată, pot alerga liber în jurul cabanei sau se pot juca de-a v-ați ascunselea. Spațiul mai mare înseamnă că și adulții se odihnesc mai bine, care sunt cu siguranță mai relaxați și mai în largul lor. 

Cele mai citite articole