Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bridgestone este unul dintre producătorii de anvelope de top din lume. De asemenea, grupul deține marca Firestone și alte mărci de anvelope mai puțin cunoscute. În ciuda prețurilor relativ ridicate, aceste anvelope Bridgestone sunt la mare căutare, deoarece ating valori superioare, în special pe drumuri uscate și sunt disponibile de la mulți dealeri locali sau online. Anvelopele se comportă bine și pe drumurile umede. În special în sportul cu motor, aceștia își demonstrează impresionant performanța și permit viteze de peste 240 km / h chiar și în condiții de umezeală.

Anvelopele Bridgestone reprezintă performanțe și inovații de top și fac parte din echipamentul original al multor vehicule: Porsche, VW, Ford, BMW, Mercedes, Daewoo, Chevrolet, Peugeot, Citroën, Renault, Toyota și Fiat 

În lumea anvelopelor, Bridgestone este sinonim cu „mobilitate”. Pentru că dacă o mașină este echipată cu o anvelopă de înaltă calitate, atunci este o mare probabilitatea ca aceasta să fie de la Bridgestone. La urma urmei, compania japoneză este cel mai mare producător de anvelope din lume. 137.000 de angajați Bridgestone din întreaga lume dezvoltă, produc și testează anvelope pentru mașini, camioane, autobuze și diferite vehicule speciale.

Anvelopele de vară și de iarnă pentru autoturisme asigură siguranța rutieră optimă, indiferent de anotimp. Stabilitatea, controlul și siguranța sunt garantate, iar distracția la volan este inevitabilă! 

Cele mai citite articole

În plus față de anvelopele auto, sunt produse și desigur anvelope SUV/ off- road. Aceste anvelope puternice îndeplinesc toate cerințele pentru a putea circula în siguranță și fără griji în zone noroioase sau stâncoase. Anvelopele SUV / off-road de la Bridgestone reprezintă o stabilitate absolută în orice situație de condus.

Sigur pe drum cu anvelopele de vară Bridgestone

Compania japoneză este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume și a furnizat, de asemenea, primele echipe de Formula 1. De ani de zile, testele dure și evoluțiile constante se răsfrâng și în traficul rutier de zi cu zi. Atunci când dezvoltă anvelope de vară, Bridgestone acordă o atenție deosebită siguranței.

 Anvelopele de vară Bridgestone combină fluiditatea și manevrabilitatea cu cele mai înalte criterii de siguranță. În plus, aceste anvelope de vară garantează un grad înalt de plăcere la conducere și confort atât pe drumurile uscate, cât și pe cele umede. 

Anvelopele de vară Bridgestone au proprietăți complete de primă clasă și sunt absolut convingătoare în categoriile de manipulare, tracțiune și  acvaplanare.

Testul anvelopelor de vară Bridgestone – rezultate convingătoare

Anvelopele de vară de la Bridgestone au reușit să înscrie din nou la testele revistelor de top din domeniul auto și comercial. În 2012, revista „Autozeitung” a acordat calificativul „extrem de recomandat” anvelopelor de vară de la Bridgestone. Cu un echilibru perfect de siguranță, durabilitate și confort de conducere, această anvelopă de vară este un must have.

Cele mai citite articole