Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TuningRO este alegerea ideală pentru pasionații de mașini care caută accesorii auto de calitate. Pe site-ul nostru, veți găsi o gamă variată de produse, inclusiv sisteme de iluminare LED, jante și anvelope, huse pentru scaune, bare pentru portbagaj, prelate auto și multe altele. 

Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și proiectate pentru a îmbunătăți performanțele și aspectul mașinii dumneavoastră. Având o vastă experiență în domeniu și o echipă dedicată de specialiști în accesorii auto, TuningRO garantează clienților săi produse de calitate și servicii excelente.

Cum vă ajută opiniile și recenziile TuningRO să faceți alegeri informate în achizițiile online

Recenziile pot oferi o gamă largă de informații utile, inclusiv informații despre calitatea, performanța, durabilitatea și aspecte legate de serviciul clienți sau livrare. Ele oferă, de asemenea, beneficiul de a afla păreri de la alți clienți care au deja cumpărat produsul și care îl recomandă sau nu. 

Cu toate acestea, pentru a beneficia la maximum de recenziile online, trebuie să verificăm sursa și autenticitatea acestora și să fim atenți la comentariile care par prea bune pentru a fi adevărate sau la cele care sunt laudative în exces. 

În general, recenziile pot fi un instrument valoros în achizițiile online și ne pot ajuta să evităm produsele de calitate scăzută sau furnizorii cu servicii nesatisfăcătoare.

Produse de top de la categoria accesorii auto de exterior – recenzii

  • Perie Telescopica 180 cm Profesional Spalatorie Camioane autoutilitare

Această perie telescopica este un obiect indispensabil pentru îngrijirea mașinii tale. Cu ajutorul ei, vei putea să cureți eficient și rapid mașina, iar mânerul telescopic, fabricat din aluminiu îți va permite să ajustezi lungimea periei în funcție de dimensiunea mașinii tale, astfel încât să ajungi la toate zonele murdare fără prea mult efort fizic. 

Această perie telescopica este dotată cu două supape care îți vor fi de mare ajutor în procesul de spălare a mașinii tale. Prima supapă este destinată conectării la sursa de apă, astfel încât să poți avea acces la apă în timpul curățării. A doua supapă este destinată reglării debitului de apă, ceea ce îți va permite să controlezi cantitatea de apă folosită și să eviți risipa de apă.

  • Suport 4 Biciclete prindere pe carligul de remorcare

Acesta este un suport pentru biciclete de calitate superioară, realizat dintr-o combinație solidă de oțel și aluminiu, asigurând astfel durabilitate și confort în utilizare. Este dotat cu lumini care respectă normele de circulație rutieră, permițându-ți să îți transporți bicicleta în siguranță și cu încredere chiar și pe timp de noapte.

Sistemul de prindere snap-lock face ca procesul de montare și demontare a bicicletelor să fie rapid și simplu, iar elementele de securitate încorporate în suport protejează împotriva furtului, permițându-ți să îți lași bicicleta fără să îți faci griji pentru ea. Suportul poate transporta până la patru biciclete și, după montarea pe bara de remorcare a mașinii, poate fi înclinat în jos, oferindu-ți acces ușor la hayon sau ușa din spate a mașinii tale.

  • Set 4 Bare Plafon Portbagaj Vw T7 Transporter/Caravelle Van 2021 

Acest este un set de 4 bare pentru portbagaj, special conceput pentru modelele VW T7 Transporter/Caravelle Van 2021. Produsele au o prindere directă, pe plafon, și sunt compatibile exclusiv cu aceste modele. Capacitatea de încărcare a barelor este de până la 200 kg, permițând transportul ușor al încărcăturilor grele.

Cele mai citite articole

Barele sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, cu o carcasă neagră din plastic, oferind un aspect modern și elegant. Acestea sunt conforme cu standardele DIN 75302 și ISO 11154, aprobate de TUV pentru a asigura calitatea și siguranța în utilizare.

Produse de top de la categoria accesorii auto de interior – recenzii

  • Kit Siguranta auto Stingator

Pachetul de siguranță auto conține un stingător cu pulbere ABC de 1 kg, cu o durată de valabilitate de 5 ani, o trusă medicală auto valabilă timp de 5 ani, un triunghi reflectorizant și o vestă reflectorizantă. Toate acestea sunt ambalate într-o geantă special concepută pentru păstrarea și transportul într-un mod eficient și organizat. 

  • Huse Scaune Mercedes Vito (3 locuri) 2005

Aceste huse sunt special concepute pentru scaunele autoutilitarei Mercedes Vito cu 3 locuri, fiind compatibile doar cu modelul din 2005. Sunt foarte rezistente și sunt croite în conformitate cu forma fiecărui scaun, fiind confecționate dintr-un material de calitate similar cu cel original. Montarea este simplă și rapidă, datorită formei constructive, iar kit-ul include toate clemele necesare pentru prindere și fixare.

Kit-ul conține huse pentru scaunul șoferului și pentru scaunul pasagerului, cleme de prindere și huse pentru tetiere, asigurând protecția completă a scaunelor autoutilitarei Mercedes Vito. 

  • Compresor Auto 12v Compact 100 psi 7 BAR

Acest dispozitiv de pompare este conceput pentru a fi alimentat cu 12V, prin intermediul prizei mașinii, fiind un accesoriu indispensabil pentru șoferii și pasionații de motociclism, care doresc să își mențină anvelopele autovehiculelor, motocicletelor, mopedelor și altor echipamente sportive într-o stare optimă.

Dispozitivul este dotat cu un manometru precis, care permite măsurarea presiunii maxime de până la 100 PSI/7 bar, asigurând astfel o pompare precisă și eficientă. Setul include și adaptoare suplimentare, permițând utilizatorilor să pompeze cu ușurință anvelopele sau alte tipuri de echipamente sportive.

Dispozitivul consumă o putere de 10A, la o tensiune de alimentare de 12V și are un timp maxim de funcționare de 5 minute, fiind necesară o pauză de cel puțin 20 de minute între ciclurile succesive de pompare, pentru a evita suprasolicitarea.

Alte detalii despre TuningRO

TuningRO primește recenzii pozitive din partea clienților săi pentru o varietate de motive, care includ calitatea produselor, livrarea rapidă și convenabilă, opțiunea de livrare internațională, politica de retur convenabilă și serviciul clienți excelent. 

TuningRO oferă produse de înaltă calitate de la producători de încredere, cu opțiuni de livrare în țări europene precum Germania, Franța și Spania. Dacă nu sunteți mulțumit de produsul primit, puteți beneficia de o politică de retur convenabilă într-un termen de 14 zile. 

Serviciul clienți TuningRO este disponibil pentru a vă ajuta cu orice întrebări și pentru a vă oferi asistență în selectarea produselor.

Cele mai citite articole