Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

În zilele noastre, treningurile sunt realizate din materiale destul de variate. Merită să vă familiarizați cu ele, precum și să învățați ceva mai multe despre specificul produselor individuale.

Treninguri din bumbac

Printre diferitele materiale din care sunt produse treningurile, putem indica, printre altele, bumbacul. Este un material destul de popular, care este ales cu plăcere de clienți, datorită proprietăților lui avantajoase. Bumbacul este un material cu parametri de înaltă calitate, care se caracterizează prin durabilitate și rezistență. Principalul său avantaj este higroscopicitatea, datorită căreia absoarbe bine transpirația de pe piele. Prin urmare, treningurile din bumbac pot fi purtate cu succes în timpul practicării activității fizice. De asemenea, bumbacul asigură un confort termic optim, mai ales atunci când grosimea treningurilor este selectată corespunzător. Treningurile sunt confortabile de purtat și ușor de îngrijit, astfel încât își păstrează forma inițială timp de mulți ani.

Treninguri din velur

Cele mai citite articole

Un alt material din care pot fi realizate treningurile este velurul. Velurul este mai puțin popular decât bumbacul, dar este și el ales cu plăcere de către clienți. Purtarea treningurilor din acest material are o serie de avantaje, deoarece sunt extrem de agreabile și plăcute la atingere, prin urmare neobișnuit de confortabile. Treningurile din velur se caracterizează printr-un nivel extrem de ridicat de durabilitate, precum și rezistență la întindere și deteriorări mecanice, cum ar fi abraziunile. Treningurile din velur arată foarte elegant, astfel încât pot fi purtate cu succes în fiecare zi. În timpul utilizării de zi cu zi, pot înlocui chiar și alte tipuri de pantaloni, deoarece se potrivesc cu diferite stiluri.

Treninguri din poliester

Treningurile pot fi realizate și din materiale precum poliesterul. Printre țesăturile populare din poliester, de exemplu, poate fi indicat orthalionul. Treningurile realizate din acest material se caracterizează printr-o lejeritate neobișnuită, ceea ce le face foarte confortabile. În anii 1980, treningurile din poliester erau un adevărat succes, iar acum popularitatea lor a scăzut oarecum. În prezent sunt alese cu plăcere treningurile din țesături de poliester în culori vii și chiar țipătoare, care atrag atenția pe stradă.

Combinații de materiale

Treningurile sunt, de asemenea, realizate din combinații de materiale individuale, ceea ce, fără îndoială, are un impact mare asupra funcționalității lor. Combinațiile posibile includ, de exemplu, bumbacul cu poliamidă, precum și bumbacul cu alte țesături elastice. Amestecurile de materiale sunt cel mai adesea folosite pentru a crește confortul purtării unui anumit articol de îmbrăcăminte, deoarece afectează capacitatea acesteia de a se potrivi corpului. Treningurile realizate din combinații de materiale individuale merg foarte bine în diferite ținute, astfel încât au o gamă foarte largă de folosire. Datorită aspectului lor de efect, pot fi purtate în multe locuri. Modelele de ținute recomandate includ, printre altele, treningurile FILA

Cele mai citite articole