Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Promoția Lichidare stoc de la TC Romania Crown Cool este un foarte bun prilej să îți completezi dotările restaurantului tău în materie de echipamente frigorifice și gastronomice resigilate: răcitoare de bere, mese profesionale de inox, pubele, caserole gastronomice, dulapuri congelare, vitrine frigorifice verticale, vitrine frigorifice orizontale, rafturi frigorifice, cuptoare performante pentru pizza, grătare electrice, dar și cântare de bucătărie foarte exacte, dulapuri neutre sau feliatoare mezeluri.

Chiar dacă produsele din această ofertă prezintă niște mici urme de uzură, ele sunt calitative și merită să te orientezi asupra lor dacă vrei să faci economii la buget.

Merită să cumperi echipamente HoReCa din Promoția Lichidare Stoc?

Dacă deții o companie mică de catering sau chiar un restaurant mare, vei știi că a avea în bucătăria comercială echipamentul frigorific potrivit pentru a stoca cantități semnificative de alimente și băuturi la temperaturi optime este un ingredient vital și necesar pentru o afacere de succes și eficientă. 

Echipamentele profesionale sunt utilizate intensiv. Uzura se va întâmpla implacabil. În timp ce personalul din bucătărie ar trebui să fie instruit pentru a face curățenie regulată, iar echipamentele trebuie întreținute în mod regulat de către un serviciu profesionist, la un moment dat este de așteptat să fie nevoie de înlocuirea unora dintre ele.

Prin crearea unui plan de proces și a unei analize a costurilor pentru restaurantul tău, va fi evident cum o investiție în echipamente noi va fi piatra de temelie a productivității și profitabilității unității tale. Modificările și adaptările meniului sunt mai ușor de implementat odată cu investiția de echipamente noi.

Cele mai citite articole

La TC Romania Crown Cool există în stoc, spre exemplu, o gamă largă de echipamente de refrigerare comerciale. Dar și multe alte tipuri de ustensile și utilaje HoReCa de foarte bună calitate.

Experții din segmentul de catering sunt implicați în proiectarea și fabricarea aparatelor de preparare a alimentelor sub refrigerare, a echipamentelor de catering de masă, a plitelor de gătit cu gaz și a raftului, băncii și chiuvetelor din oțel inoxidabil. Poți găsi aparate de bucătărie comerciale de calitate pentru prepararea alimentelor la TC Romania Crown Cool. Promoția Lichidare Stoc este șansa ta de a lua la preț bun niște echipamente de calitate.

Vei găsi aici, la acest distribuitor renumit, inclusiv multe dotări indispensabile pentru orice bucătărie profesională, precum ar fi rafturi din oțel inoxidabil. Acestea sunt foarte sigure pentru bucătăriile comerciale. 

Utilitățile din bucătărie oferă numeroase beneficii personalului în timp ce acesta este pe punctul de a livra comenzile la timp. O creștere a spațiului de depozitare, stivuirea vaselor uzate și confortul de spălare și plasarea suplimentară a stocurilor sunt câteva dintre avantajele pe care le primește personalul unității tale HoReCa. Mulți producători fabrică aparate din oțel inoxidabil de calitate scăzută, ceea ce face ca personalului să-i fie dificil de curățat și întreținut. 

Acum, în primăvara lui 2022, este momentul potrivit pentru a lua decizii cu privire la noile echipamente pentru localul tău. Echipamentele noi aduc implicit și noi posibilități și oportunități pentru dezvoltarea afacerii tale din domeniul HoReCa.

Beneficiile aduse de echipamentele profesionale moderne pentru o unitate care vrea să-și crească profitul:

  • se poate îmbunătăți calitatea alimentelor;
  • vei putea produce o cantitate mai mare de alimente;
  • se pot reduce costurile cu utilitățile;
  • echipamentele HoReCa moderne sunt mai prietenoase cu mediul;
  • se reduce timpul de producție într-o bucătărie profesională prin ergonomia pe care o au și automatizarea;
  • creează noi metode de preparare a alimentelor care să permită schimbări frecvente în meniu;
  • procese alimentare mai bune și mai eficiente cu opțiuni de economisire a forței de muncă;
  • sunt mai eficiente și mai ușor de curățat.

Profită de Promoția Lichidare Stoc de pe tcromania.com și lansează-te spre profit!

Cele mai citite articole