Economisește în mod inteligent

Dacă dorești să cumperi bunuri sau servicii pe credit în condiții favorabile, Easy Credit îți oferă posibilitatea de a plăti valoarea lor direct de la furnizorul de bunuri sau servicii. Mai mult, nu mai trebuie să vii la biroul Easy Credit pentru a obține un împrumut. Totul se decide prin telefon sau online. Întreaga procedură are loc într-un timp foarte scurt și te vor informa cât mai curând posibil dacă ești eligibil pentru un împrumut de consum. Suma solicitată poate fi rambursată în maximum 36 de luni. Nu știi cum să rambursezi suma împrumutată? Economisește în mod inteligent. Economisirea banilor este cea mai utilă și foarte rară abilitate din lumea modernă. Din moment ce trăim într-o eră de criză financiară și politică care a străbătut rapid aproape întreaga lume civilizată, indiferent cât de mult câștigi azi, mâine totul se poate schimba. Prin urmare, trebuie să înveți să te limitezi la cheltuieli inutile în orice circumstanțe, pentru a avea grijă de viitorul tău. Banii economisiți, dacă nu te scutesc de criză, vor deveni pur și simplu o investiție utilă în achiziția dorită.

Economisește banii mărunți

Pune o parte din restul de la facturi sau bani de care nu ai nevoie, într-o pușculiță sau pe un card bancar obișnuit în fiecare zi timp de un an. Acest lucru îți va permite să acumulezi o parte decentă din „fondul de urgență” la sfârșitul anului.

Ține evidența cheltuielilor tale

Păstrează toate chitanțele și, cel puțin o dată pe lună, fă o listă cu toate achizițiile tale. Apoi, întreabă-te dacă a avut sens să cumperi unele dintre aceste lucruri. Încearcă să eviți această risipă luna viitoare.

Ia în considerare ceea ce cumperi

Cele mai citite articole

Nu cumpăra niciodată articole scumpe din impuls. Reflectă la fiecare achiziție costisitoare timp de cel puțin 24 de ore. Acționând pe acest principiu, nu vei regreta niciodată achizițiile scumpe și inutile.

Folosește cardurile de credit cu prudență

În zilele noastre, când fiecare bancă atribuie o limită de credit oricărui card, devii automat proprietarul „premiului în bani”, pe care tu, de fapt, nu îi ai. Deci, încearcă să limitezi achizițiile mari cu carduri de credit. Este mai bine să aștepți cu achiziția decât să plătești în exces dobânda pentru suma retrasă.

Planifică-ți cheltuielile

Majoritatea oamenilor nu urmăresc unde își cheltuiesc banii, deci nu își pot da seama de ce cheltuielile lor depășesc bugetul. Începe să distribui sumele estimate pe diferite plicuri: transport, mâncare, divertisment și multe altele. Acest lucru te va ajuta să eviți achizițiile de care nu ai nevoie, iar ceea ce a mai rămas poate merge la „Fondul de urgență.” Acesta este cel mai bun mod de a evita achizițiile costisitoare. Calculează câți bani câștigi pe zi, și apoi împarte suma în plicuri.

Cele mai citite articole