Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grupul Carmistin a introdus pe piața din România un produs de top din gama BIO: ouăle BIO La Provincia, pentru a răspunde cererii în creștere pentru produse ecologice și de înaltă calitate. Această lansare reconfirmă angajamentul Grupului Carmistin de a dezvolta agricultura ecologică și de a oferi publicului alimente sănătoase, de înaltă calitate și produse responsabil.

La baza acestei strategii se află antreprenorul Iustin Paraschiv, președintele companiei, care a avut întotdeauna o gândire inovatoare și o preocupare constantă pentru progres și schimbare în industria sa. El a demonstrat că este posibil să construiești o afacere profitabilă prin practici etice și responsabile, care să aducă beneficii atât companiei, cât și comunității și mediului înconjurător.

Astfel de direcții ar trebui să fie susținute și promovate în întreaga industrie alimentară, astfel încât să se poată asigura produse de cea mai bună calitate pentru publicul larg. Agricultura BIO devine una dintre prioritățile Grupului Carmistin. De Paștele La Provincia, un brand renumit al Grupului Carmistin, a adus o noutate pe piață prin lansarea gamei de ouă BIO La Provincia, fiind al doilea produs BIO din portofoliu.

La Provincia este un brand de referință pe piața agroalimentară din România, oferind consumatorilor o varietate de produse de înaltă calitate, gustoase și sănătoase. Ouale BIO La Provincia sunt produse de păsări crescute în condiții optime, cu acces la aer liber și hrănite exclusiv cu produse provenite din agricultură ecologică. Aceste ouă BIO La Provincia reprezintă un exemplu de aliment ecologic care sprijină dezvoltarea responsabilă și durabilă a sectorului agroalimentar.

Această lansare marchează o evoluție importantă în dezvoltarea gamei de produse BIO a brandului La Provincia și consolidează poziția sa pe piața produselor sănătoase și sustenabile.

Iustin Paraschiv, omul de afaceri și președintele Carmistin, a declarat că această mișcare a companiei vine ca răspuns la cererea crescândă pentru produse BIO din partea consumatorilor. De asemenea, antreprenorul a subliniat importanța promovării unui stil de viață sănătos și responsabil față de mediu. În acest sens, Grupul Carmistin a adoptat o strategie de dezvoltare axată pe producerea de alimente sănătoase și sustenabile. O parte importantă a acestei strategii este concentrată pe agricultura BIO.

Cele mai citite articole

Grupul Carmistin a investit considerabil în această direcție, asigurându-se că produsele sale provin din surse sigure și sustenabile. Compania a demarat un proces complex de conversie a terenurilor agricole proprii către agricultura BIO. 

Am început procesul de conversie a terenurilor proprii către agricultura BIO„, a anunțat Iustin Paraschiv, președintele Carmistin. Până în prezent, acest proces a acoperit peste 30% din totalul de 7.000 de hectare de teren agricol deținut de Grupul Carmistin. Prin această tranziție, compania își propune să dezvolte producția de alimente sănătoase și sustenabile, pentru a răspunde nevoilor actuale ale consumatorilor.

Pe lângă conversia terenurilor agricole proprii la agricultura BIO, Grupul Carmistin a luat o altă măsură importantă pentru asigurarea producției de alimente sănătoase și sustenabile. Aceasta implică dezvoltarea de abatoare certificate exclusiv pentru alimentația BIO. Aceste abatoare sunt concepute special pentru a asigura că produsele din carne provin din surse sigure și sustenabile și că sunt de calitate superioară.

La Provincia este singurul brand românesc care deține două abatoare certificate pentru alimentația BIO. Alegerea atentă a materiilor prime, respectarea normelor europene de calitate și siguranță, precum și metodele inovatoare de producție demonstrează eforturile constante ale companiei de a oferi consumatorilor produse ecologice și sănătoase.

Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a subliniat importanța acestei strategii și a declarat că prioritatea acordată producției de alimente sănătoase și sustenabile este o responsabilitate asumată față de consumatori și față de mediu. Omul de afaceri a adăugat că, prin aceste măsuri concrete, Grupul Carmistin dorește să fie un exemplu de companie responsabilă în industria alimentară și să educe piața cu privire la beneficiile consumului de alimente sănătoase și sustenabile.

Grupul Carmistin se implică activ în promovarea agriculturii BIO și în asigurarea unei producții alimentare responsabile. Într-o societate în care consumatorii sunt tot mai interesați de produse alimentare premium și BIO, această strategie devine tot mai importantă și necesară. Prin producția și comercializarea produselor BIO, La Provincia susține dezvoltarea durabilă și responsabilă a sectorului agroalimentar din România, reprezentând un exemplu pentru întreaga industrie alimentară din țară.

Cele mai citite articole