Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Este posibil ca holul dvs. să nu fie o cameră în sensul tradițional al cuvântului, dar asta nu înseamnă că ar trebui să-l neglijați. În orice caz, ar trebui să îl faceți să fie cea mai primitoare parte a casei dumneavoastră, deoarece este spațiul de legătură între exterior și interior.

Din fericire, există atât de multe lucruri pe care le puteți face în holul dvs., de la introducerea de spații de depozitare funcționale până la crearea de artă murală unică cu tapet pentru hol. Verifică câteva idei creative pe care le poți folosi pentru a-ți decora holul.

Strângeți câteva covoare de epocă

Poți să dai holului tău de intrare un anumit farmec pe podea, rotunjind covoare vintage. Poți folosi un singur covor care să meargă de la un capăt la altul sau un set de două covoare cu modele diferite. O culoare similară poate face ca spațiul să pară coerent, dar paletele variate creează interes vizual. Dacă aveți ceva spațiu pentru mobilier, aveți nevoie doar de un covor mic.

Introduceți câteva rafturi plutitoare

Puteți face din holul dvs. punctul de descărcare perfect prin introducerea unor rafturi plutitoare pentru a vă păstra cheile sau corespondența. Rafturile plutitoare fac spațiul funcțional, mai ales dacă holul tău este lat sau mai mare. Chiar dacă aveți un hol îngust, rafturile plutitoare sunt totuși funcționale fără să ocupe din spațiul de pe podea. În plus, este un proiect DIY pe care îl poți realiza singur.

Adăugați puțină culoare cu tapet pentru hol

Imaginile de fundal oferă cea mai bună modalitate de a vă pune în evidență simțul stilului pe pereții goi. Din fericire, există nenumărate modele de tapet pentru hol din care puteți alege pentru a vă decora spațiul. Poți crea un aspect îndrăzneț, poți opta pentru tapet în stil vintage sau poți adăuga puțină forță cu imagini de fundal colorate pentru hol. De asemenea, puteți scoate în evidență iluzia unui spațiu vast folosind un tapet de hol neutru.

Aduceți o scară de depozitare

Cele mai citite articole

Dacă nu vă place să faceți găuri pe peretele holului, puteți introduce ceva spațiu prin aducerea unei scări de depozitare pentru hol. Este o unitate de rafturi asemănătoare unei scări pe care o puteți sprijini de perete la capătul holului dvs. pentru funcționalitate și stil.

Încearcă niște gresie

Dacă aveți o podea diferită, încercați să vă decorați holul cu niște gresie pentru a crea un aspect contrastant. Introduceți un mozaic amuzant sau rămâneți la o paletă de culori coerentă în casa dvs. Dacă locuiți într-o casă închiriată cu restricții de reamenajare, puteți opta pentru plăci de vinil temporare sau plăci de tip “peel and stick”.

Personalizați o bancă

O bancă în holul dvs. oferă spațiu pentru a vă lăsa geanta atunci când intrați sau pentru a vă așeza după o zi lungă. Ocupă un spațiu minim și este funcțională. De asemenea, puteți introduce câteva plante de interior lângă bancă pentru o senzație de răcorire.

Creați o bibliotecă pe hol

Dacă ești un șoarece de bibliotecă și cauți un spațiu de depozitare suplimentar pentru cărțile tale, holul este un spațiu excelent. Poți introduce rafturi pătrate pe pereți sau cuburi joase pentru a-ți depozita cărțile preferate fără a da senzația de dezordine în zonă.

Adaugă o masă mică și un taburet fals

De asemenea, îți poți înfrumuseța holul cu o măsuță mică și un taburet fals. Poate fi o zonă de depozitare, dar o poți folosi și ca punct de lucru atunci când lucrezi de acasă.

Continuarea articolului aici

Cele mai citite articole