Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Halloween-ul este perioada din an cand toate persoanele pot da frau liber imaginatiei si se pot imbraca dupa bunul plac in cele mai interesante personaje, indiferent daca sunt din desene animate sau filme horror. In aceasta perioada totul este permis, iar petrecerile de Halloween sunt extrem de apreciate de majoritatea tinerilor, mai ales daca sunt realizate intr-un cadru interesant. Pentru a se realiza cele mai bune petreceri trebuie sa se tina cont de anumite aspecte, iar printre acestea se numara si urmatoarele.

Acasa pot fi organizate cele mai interesate petreceri

De cele mai multe ori, acasa pot fi efectuate cele mai interesante tipuri de petreceri, mai ales ca organizatorii pot realiza diferite tipuri de concursuri si activitati, la care pot participa toti invitatii. Deseori sunt organizate jocuri, care includ clasicele gameboard-uri sau jocuri cu carti. De altfel, pot fi realizate si diferite tipuri de playlisturi care sa includa mai multe genuri de muzica, astfel incat toti invitatii sa asculte muzica preferata.

In timpul petrecerilor de acasa, se poate lua cina impreuna, invitatii pot dansa sau se pot juca oricand au nevoie. Totodata, un grup mare de prieteni va intretine aceasta atmosfera, fapt pentru care este recomandat ca organizatorii sa isi invite toate cunostintele.

Activitatile inedite pot fi amintiri de neuitat

Cele mai citite articole

Totusi, persoanele care nu prefera petrecerile, pot intotdeauna sa ia parte la diferite activitati, precum calatorii in case bantuite sau chiar la escape room, unde toti participantii vor incearca sa evadeze dintr-o camera, invaluita de mister. Pentru a realiza acest lucru, persoanele din interior trebuie sa gaseasca toate indiciile pentru a rezolva misterele, astfel incat sa evadeze in cel mai scurt timp. Cu toate acestea, fiecare camera are un grad de dificultate mai mare, fapt pentru care participantii pot petrece un timp indelungat pentru a gasi tot ceea ce au nevoie. Astfel, imaginatia si inteligenta sunt puse la incercare, iar cei care participa pot forma echipe puternice, care sa gaseasca cheia rapid.

Fiecare camera are cate o tematica aparte, iar participantii o pot alege pe cea mai potrivita pentru Halloween. De altfel, acestia vor trai senzatia ca se afla intr-un spatiu  bantuit, specific tematicii sarbatorii. Pentru un plus de suspans, persoanele care participa la astfel de activitati pot totodata sa participe la o astfel activitate costumate in personajele preferate.

Serile in club pot fi o idee foarte buna

In cazul in care participantii doresc sa se bucure cu adevarat de o seara de Halloween si sa isi faca prieteni noi, atunci serie in club pot fi o idee foarte buna pentru acestia. Deseori cluburile si pub-urile realizeaza petreceri tematice, mai ales in perioada Halloween-ului cand toti participantii pot sa se costumeze in ceea ce vor, de la animale exotice, pana la personaje fictive. De altfel, in aceste seri se servesc bauturi inedite, special concepute pentru o astfel de petrecere, iar playlist-ul DJ-ului include mai multe genuri. Mai mult, sunt organizate chiar si tombole cu premii sau diferite activitati la care toti invitatii pot participa, iar premiile sunt intotdeauna pe masura. 

Cele mai citite articole