Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Serviciile de inchirieri masini Otopeni sunt ideale pentru conducatorii auto care isi pregatesc o calatorie de afaceri sau cu familia, un concediu sau o excursie si care scapa din vedere necesitatea gasirii unei masini. Pentru cei care nu au posibilitatea sau nu isi doresc sa calatoreasca cu masina personala, exista o optiune suplimentara, cea a masinilor in regim rent a car. Compania DPD Rent pune la dispozitia clientilor servicii de inalta calitate, cu autoturisme moderne si atent verificate, care beneficiaza de asigurare, CASCO, servicii de intretinere.

Avantajele inchirierii online vs. avantajele inchirierii din aeroport a masinii

Este bine ca masina sa fie inchiriata din timp. Majoritatea persoanelor care vin in capitala se bazeaza pe ideea ca nu este greu sa gaseasca o companie rent a car buna, iar de multe ori au surpriza sa nu faca o alegere tocmai inspirata. In plus, odata ce ajung la compania de inchirieri auto, clientii trebuie sa isi aleaga una dintre masinile disponibile, care nu au fost rezervate din timp pe site-ul companiei. Mai exista si dezavantajul ca acestia trebuie sa se deplaseze cu bagajele sau sa le lase contra cost la serviciul de bagaje din aeroport.

Inchirierea online a masinii, pe de alta parte, ofera numeroase avantaje. Daca este inchiriata din timp, masina va fi potrivita pentru orice ocazie. Flota auto este mult mai bogata in mediul online, iar pe masura ce autoturismele sunt inchiriate, se scot imediat de pe site si raman doar cele disponibile.

Cele mai citite articole

In cazul in care clientii au o intalnire de afaceri, vor putea opta pentru un Sedan, in cazul in care de la aeroport pleaca direct la munte, pot opta pentru un SUV, iar daca pleaca impreuna cu familia sau prietenii, tot un SUV se va dovedi alegerea excelenta! Prin intermediul serviciului rent a car online, clientul poate stabili de unde va prelua masina sau unde ii va fi livrata si cand o va returna.

Gratie oportunitatii inchirierii online a autoturismelor, clientii au posibilitatea de a finaliza rapid formalitatile de inchiriere. De aceea, specialistii nu recomanda conducatorilor auto sa ajunga la destinatie pentru a inchiria o masina, ci o pot face rapid, simplu, fara taxe si comisioane ascunse in mediul online.

Profilul clientului ideal al serviciilor de inchirieri masini

Clientii companiei de inchirieri masini sunt persoane adulte care poseda permis de conducere, persoane care fie nu au o masina proprietate personala si nu sunt inca pregatiti pentru acest pas, fie au masina in service, la reparat sau sunt pe punctul de a pleca intr-un concediu cu familia sau cu prietenii. Profilul clientului ideal al serviciilor de inchirieri auto include si alte caracteristici. Clientii sunt in general pretentiosi, doresc masini noi, curate, cu verificarile la zi, la un pret foarte bun, eventual cu optiuni in plus, precum GPS sau scaun pentru copil.

Serviciile de inchirieri masini Otopeni sunt disponibile atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, la tarife extrem de avantajoase. Rezervarea se poate face cat de poate de simplu, direct pe site sau la sediul companiei.

Cele mai citite articole