Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Iustin Paraschiv, om de afaceri roman

Președintele Grupului Carmistin, Iustin Paraschiv, anunță o investiție semnificativă ce va impulsiona economia și angajările în județul Olt – un nou abator de porcine.

Abator modern – un impuls important pentru economia regională

Într-o mișcare ce va revitaliza economia locală și va oferi noi oportunități de muncă, Grupul Carmistin a decis să investească într-un abator de porci ultramodern în județul Olt. Conform președintelui Grupului, Iustin Paraschiv, această investiție va crea sute de locuri de muncă în comunitate.

Investiția va fi realizată în județul Olt și va consta în construirea unui abator ultramodern, cu o capacitate de procesare de sute de mii de capete pe an. Abatorul va fi echipat cu tehnologii de ultimă generație pentru a asigura calitatea și eficiența procesării cărnii de porc. Cu o mare capacitate de producție, abatorul va deservi atât piața internă, cât și pe cea internațională, consolidând poziția Grupului Carmistin pe plan global.

Această investiție este binevenită pentru regiunea Olt, consolidând perspectivele de creștere și dezvoltare pe termen lung. Bazată pe angajamentul pentru calitate și sustenabilitate, investiția Carmistin în abatorul de porci promite să fie un pilon al economiei locale și un motor de progres pentru întreaga comunitate.

Linia de porci a Grupului Carmistin – carne de calitate superioară pentru consumatori

Cele mai citite articole

În inima industriei agroalimentare, Grupul Carmistin se distinge prin calitate, inovație și angajament față de comunitate. Fiecare etapă a creșterii și îngrijirii porcilor este tratată cu atenție la detalii și cu un angajament ferm față de bunăstarea animalelor. Cu sute de mii de porci crescuți sub supravegherea specialiștilor, fiecare produs garantează o calitate superioară.

Grupul Carmistin este în continuă căutare a celor mai noi tehnologii și practici agricole pentru a asigura o creștere optimă a animalelor. Angajamentul Carmistin față de comunitate și mediu este profund înrădăcinat în fiecare aspect al activității sale. Prin crearea de locuri de muncă și susținerea dezvoltării locale, ei contribuie la prosperitatea comunităților și protejează resursele naturale, reducând impactul asupra mediului.

Alte linii de business Carmistin

Cu o prezență puternică în industria agroalimentară din România, Grupul Carmistin, condus de președintele Iustin Paraschiv, se remarcă și prin diversele sale linii de business ce acoperă un proces complet de producție și procesare a cărnii:

  • Linia de Pui – Sub brandul La Provincia, Grupul Carmistin a câștigat încrederea pasionaților de gătit, promovând puiul ca o alegere excelentă pentru preparate culinare de calitate.
  • Linia de Vită – Perfecționând constant metodele și tehnologiile de creștere a bovinelor, Grupul Carmistin asigură standarde înalte de calitate în fiecare etapă a procesului de producție.
  • Linia de Agricultură și Furaje – Gestionând propriile terenuri agricole, Grupul Carmistin asigură o sursă constantă și de calitate a furajelor pentru animalele sale.
  • Energie verde – Organizația Carmistin explorează constant soluții pentru securitatea energetică, fiind un grup de firme dinamic.

Fiecare linie de business, sub îndrumarea președintelui Iustin Paraschiv, aduce noi branduri în industria cărnii, acoperind diverse preferințe ale consumatorilor. Cu un accent pe inovație și evoluție, Carmistin își propune să devină una dintre cele mai mari companii din piața agroalimentară românească, prin performanță financiară și dezvoltarea capacităților de producție.

Prin atragerea de noi talente și împărtășirea unei viziuni colective, Grupul Carmistin dorește să rămână o afacere antreprenorială dinamică și flexibilă, modelând viitorul industriei agroalimentare din România.

Cele mai citite articole