Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Carmistin, o organizație de marcă din industria agroalimentară românească, sărbătorește un moment istoric prin deschiderea primei ferme de pui BIO din țară, o inițiativă care evidențiază inovația și angajamentul față de calitate și sustenabilitate. Cu această mișcare, Carmistin își extinde gama de produse La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium, de top, sub brandul său.

Această inaugurare reafirmă sprijinul necondiționat al Carmistin pentru dezvoltarea unui portofoliu variat de produse BIO, transmitând un mesaj clar că alimentele sănătoase și de înaltă calitate reprezintă nucleul misiunii sale.

În spatele acestei realizări se află antreprenorul Iustin Paraschiv, care și-a asumat misiunea de a contribui activ la dezvoltarea pieței agroalimentare românești încă de la înființarea companiei Carmistin.

Iustin Paraschiv, Președintele Carmistin: „Lansarea Primei Ferme de Pui BIO din România

Carmistin a adus o contribuție semnificativă la peisajul românesc prin inaugurarea primei ferme de pui BIO din țară. Această realizare nu doar că marchează un moment inaugural în industria agroalimentară, ci și reflectă promisiunea companiei de a furniza hrană sănătoasă și sustenabilă în România.

Evenimentul de inaugurare a evidențiat nu doar produsul final – Puiul BIO Hrănit Sănătos La Provincia, ci și o viziune amplă asupra viitorului producției BIO din România. Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a subliniat importanța acestui moment, afirmând că inaugurarea acestei ferme reprezintă o etapă cheie în planurile ambițioase ale companiei.

Deschiderea primei ferme de pui BIO reprezintă un moment extrem de important pentru noi, fiind o continuare naturală a strategiei Carmistin privind producția de hrană BIO în România. Cererea pentru produse precum Puiul ECO La Provincia este un semn al maturizării pieței, cu o preocupare crescută pentru calitate și alimentație sănătoasă, produse responsabil și sustenabil”, a declarat Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin.

Noua fermă a Carmistin se află în comuna Leleasca, din județul Olt. Planurile companiei sunt îndrăznețe și vizează extinderea pe termen lung a gamei de produse BIO.

Carmistin, cu un accent puternic pe producția de hrană sustenabilă, își propune să-și consolideze prezența în sectorul BIO prin deschiderea altor ferme specializate. Această decizie răspunde cererii în creștere pentru alimentele BIO, unde publicul larg este interesat de origine și calitate superioară a produselor pe care le achiziționează.

La Provincia, brandul din portofoliul Carmistin, lansează un nou produs – Puiul BIO Hrănit Sănătos

La Provincia este un brand de renume în industria agroalimentară românească, oferind publicului larg o gamă variată de produse de înaltă calitate, gustoase și sănătoase.

Cele mai citite articole

Acest brand nu se rezumă la a fi furnizor de produse alimentare; el oferă o experiență culinară deosebită, promovând gustul autentic al cărnii de pasăre. Fiecare produs La Provincia reprezintă un standard al calității, datorită procesului riguros de producție, care se axează pe utilizarea de ingrediente naturale și tehnologii menite să păstreze valorile nutriționale.

Puiul BIO La Provincia Hrănit Sănătos, provenind de la noua fermă, este un exemplu autentic și ecologic de produs românesc. Acesta este disponibil pe piața românească începând cu data de 1 noiembrie 2023, cu gramaje variind între 700 și 1.200 grame pe tăviță.

Produsul reprezintă vârful de gamă al brandului și ilustrează angajamentul Carmistin față de calitate, sănătate și respect față de mediu.

Acest produs se remarcă prin următoarele caracteristici:

  • Hrana pentru păsări este atent selectată din culturi organice, produse în proprietatea proprie a companiei, contribuind astfel la definirea gustului autentic românesc și a calității superioare a produsului;
  • Păsările sunt crescute în spații deschise, în condiții ideale pentru nevoile lor;
  • Materiile prime folosite nu au fost modificate genetic, respectând integritatea naturală și sănătoasă a puilor;
  • Nu se utilizează pesticide, antibiotice sau aditivi de sinteză.

Creșterea puilor într-un sistem BIO implică un proces complex, cu fiecare etapă desfășurată responsabil și în conformitate cu cele mai înalte standarde europene, pentru a garanta nu numai calitatea produsului final, ci și impactul minim asupra mediului înconjurător.

Carmistin, pionier în creșterea sustenabilă a păsărilor, a implementat un sistem de producție BIO care respectă cele mai exigente standarde de calitate din industrie, în conformitate cu legislația în vigoare.

Prin producerea și comercializarea produselor BIO, Carmistin susține dezvoltarea agroalimentară durabilă și responsabilă în România.

Carmistin, sub îndrumarea antreprenorului vizionar Iustin Paraschiv, devine un promotor al schimbărilor benefice în peisajul agroalimentar românesc prin producția și promovarea produselor BIO. Această abordare reflectă angajamentul ferm al organizației față de sustenabilitate, plasând calitatea și responsabilitatea în producția alimentară pe primul plan.

Iustin Paraschiv a devenit o figură de referință în industria agroalimentară românească, fiind apreciat nu doar ca un antreprenor de succes, ci și ca un lider inspirațional. În fiecare decizie și investiție pe care le face, se reflectă viziunea sa clară asupra unei industrii agroalimentare care nu doar oferă alimente de înaltă calitate, ci și acționează ca un catalizator al schimbărilor pozitive în societate.

Prin această promisiune pentru un viitor mai bun, Organizația Carmistin nu doar răspunde cerințelor actuale ale consumatorilor, ci și anticipează nevoile viitoare ale unei societăți în continuă evoluție.

Cele mai citite articole