Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Campionatul Spaniei este unul dintre cele mai urmărite din lume, iar mulți consideră că este cea mai puternică competiție de fotbal din lume, chiar și peste Premier League. Sigur că gusturile sunt subiective și fiecare își formează propria părere, însă realitatea indiscutabilă este că în La Liga se găsesc unii dintre cei mai talentați jucători de pe glob la ora actuală.

Dar în afară de numele deja consacrate, există și câțiva fotbaliști care sunt extrem de talentați, dar poate că nu la fel de lăudați sau în niciun caz lăudați pe cât ar merita să fie – poți paria pe meciurile din La Liga pe Sportingbet și ai face bine să o faci într-un mod cât mai inteligent, fiind foarte bine informat. Tocmai de aceea, este recomandat să citești în continuare ca să vezi care sunt echipele care au cei mai talentați jucători. 

Care sunt însă numele la care ar trebui să fii atent? Uite câteva dintre ele:

  1. Rodrygo

Când zici Real Madrid, zici Karim Benzema. Francezul este unul dintre cei mai mari atacanți din istoria fotbalului și favorit să câștige Balonul de Aur în acest an. Sau poate că zici Vinicius Jr, brazilianul care în ultimul sezon a demonstrat tuturor cât de talentat este și a închis gura tuturor criticilor. Cu toate acestea, mai există un jucător ofensiv la Real care poate că a fost ignorat pentru prea mult timp. Rodrygo este un talent brazilian de excepție. Nu degeaba l-a adus Real din brazilian de la o vârstă atât de fragedă. Capacitatea sa de a citi jocul și de dribling fac din Rodrygo o armă extraordinară pe care antrenorul Carlo Ancelotti o folosește din ce în ce mai des. Faptul că o legendă ca Ancelotti își pune atât de multă încredere într-un puști spune totul despre Rodrygo și cât de apreciat este de cei care se pricep cu adevărat. 

  1. Gavi

Cele mai citite articole

Din nou, când zici Barcelona, zici Pedri. El este cel lăudat de toată lumea și despre el se spune că va schimba lumea fotbalului. Însă așa cum pe lângă Inieste exista un Xavi neapreciat, poate, la adevărata sa valoare, așa și pe lângă Pedri există un Gavi. Iar Gavi este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din La Liga în momentul actual. Capacitatea sa de a filtra defensiva adversă prin niște pase lungi extraordinare și poziționarea fabuloasă fac din Gavi un mijlocaș absolut esențial. Nu e de mirare că multe alte cluburi l-au dorit și nici că Barcelona nu a vrut să renunțe la el.

  1. Matheus Cunha

A venit cu mare fanfar la Atletico Madrid, este adevărat. Și la fel de adevărat este că a dezamăgit în primul sezon, însă în această stagiune se vede progresul făcut de Cunha și este clar de ce a fost atât de mult dorit de un antrenor de clasă mondială cum este Simeone. Cunha are capacitatea de a schimba soarta meciurilor și asta este ceva ce nu poate fi niciodată prețuit destul. 

Iată așadar trei jucători la care ar trebui să fii atent în acest sezon din La Liga.

sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole