Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Formele corpului uman se schimbă în timp și ai nevoie de anumite corecții. Predispoziția genetică, alimentația slabă sau bolile pot schimba și extinde vizibil proporțiile umane. Mai ales în zona jumătății inferioare a corpului, curbele naturale își pierd forma și lasă în urmă o siluetă inestetică, ca urmare a creșterii puternice în greutate. 

Nici măcar dietele obositoare sau antrenamentele intensive nu pot reduce depunerile enervante de grăsime de pe abdomen. În acest caz, ai nevoie de liposucție. Poți solicita operația de liposuctie abdominală la clinica Dr. Panțuru și aceasta poate fi  soluția pentru problemele tale fizice. 

Experiența de mulți ani, precum și tehnicile moderne ale personalului specializat cu înaltă calificare te ajută să ai o formă atractivă a corpului sau să o refaci. Liposucția este o metodă pentru modelarea anumitor zone ale corpului și, în același timp, reduce depunerile enervante de grăsime de pe burtă. Rezultatul liposucției abdominale este o siluetă modelată estetic, care evidențiază din nou curbele tale naturale și te eliberează de o formă nefavorabilă a corpului.

Cum funcționează liposucția abdominală?

Liposucţia abdominală este o intervenție eficientă care contribuie la un aspect nou al corpului tău, astfel încât să ai o siluetă bine proporţionat și armonioasă, bine definită. Aceasta este  o metodă modernă, care permite aspirarea țesutului gras într-un mod deosebit de bland, cu canule de vibrații. 

Cele mai citite articole

Cu această tehnică, canulele fine sunt plasate sub piele, îndepărtând excesul de țesut gras. Aceasta înseamnă că structurile subcutanate ale țesutului pielii nu sunt atacate, ci doar grăsimea, ceea ce duce la o restrângere durabilă a pielii. Metoda tehnologiei de vibrații oferă cele mai bune rezultate posibile – în special pentru abdomen, dar și în alte regiuni ale corpului.

De regulă, procedura de liposucție se efectuează sub anestezie locală. Acest lucru este posibil și în cazul depunerilor puternice de grăsime și a țesutului gras încăpățânat. Pentru aceasta se folosește  anestezie locală tumescentă, injectată în țesutul adipos inferior. Soluția conține epinefrină și bicarbonat, ceea ce reduce semnificativ „senzația de arsură” la introducerea canulelor. 

După ce țesutul a fost anesteziat, o canulă lungă, foarte subțire și rotunjită se introduce în țesutul gras. Cu ajutorul acestei canule se formează tuneluri, prin care sunt prelucrate și aspirate uniform țesuturile grase. În timpul fazei de vindecare, aceste tuneluri se lipesc, provocând contractarea pielii în același timp. Acest proces natural creează o strângere a pielii, care contribuie în același timp la o siluetă estetică deosebită. 

În plus, o abdominoplastie poate sprijini o strângere durabilă a abdomenului. Odată ce celulele adipoase au fost aspirate, acestea nu mai pot crește din nou sau nu se mai pot forma din nou. După operația de liposucție, forma corpului rămâne de obicei stabilă. Cu toate acestea, ar trebui asigurate o dietă echilibrată și exerciții fizice suficiente pentru succesul pe termen lung.

Cele mai citite articole