Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nevoia de frumos este un aspect natural al ființei umane. Fără să fim conștienți, ne punem „amprenta” trăsăturilor distinctive în lucruri obișnuite din viața noastră, cum ar fi mobilierul, decorațiunile etc. Dorința de frumos este principalul motiv pe care îl luăm în considerare atunci când ne ocupăm de organizarea unei petreceri, cu tot ceea ce ține de decorațiuni, lumini, mobilier etc.

Totuși de multe ori suntem condiționați de bugetul pe care îl avem la dispoziție, buget care nu ne permite permanent să alegem ceea ce ne-am dori. De aceea, este indicat să apelați la sprijinul unei firme care închiriază mobilier pentru evenimente, fie ele organizate în interior sau în aer liber. Cu sprijinul unei astfel de fime, precum Eventus Mobili, și puțină imaginație din partea dumneavoastră veți putea organiza o petrecere pe care toți invitații o vor ține minte.

Firmele specializate în închirierea de echipamente pentru evenimente oferă o gamă vastă de produse, de la mobilă, la aranjamente florale, fețe de masă, lumini etc, și mai multe opțiuni pentru fiecare. Alegerea mobilierului depinde de evenimentul pe care îl organizați, de invitați și de locație. De exemplu, extravaganța unei nunți nu va fi potrivită pentru o petrecere de ziua de naștere sau  cu o petrecere corporatistă ori cu un cocktail party. Iată câteva idei de care ar trebui să țineți cont când alegeți mobilierul pentru o petrecere:

Nunta

Cele mai citite articole

• Cea mai mare sărbătoare din viața cuiva trebuie să fie nunta. Oamenii petrec cel mai mult în timp pentru a-și organiza nunta mult-visată. De asemenea, oaspeții au multe așteptări din partea gazdelor. Ținând cont de aceste lucruri firmele de închiriat mobilier pun la dispoziție produsele rafinate. Împreună cu mobilierul de bază, cum ar fi scaunele, mesele, etc., oferta pentru nunți include huse pentru scaune, draperii frumoase, fețe de masă, și alte accesorii pentru amenajarea locului. Pardoselile pentru instalarea ringurilor de dans fac și ele parte din mobilier. În plus, luminile reprezintă un factor cheie pentru o nuntă perfectă.

Petreceri cu familia și prietenii

 • Petreceri cum ar fi zile de naștere, aniversări și reuniuni simple, nu necesită o organizare elaborată. Puteți organiza un lounge elegant cu ajutorul unui mobilier simplu la un buget redus. Sau, dacă locația petrecerii este în aer liber, cum ar fi o curte, vă recomandăm să luați în considerare închirierea de mobilier de exterior. Țineți cont că pentru o petrecere tematică, gazda trebuie să dea frâu liber imaginației pentru a-și surprinde invitații.

Petreceri corporatiste

Petreceri corporative nu seamănă cu cele în familie. Acestea sunt evenimente oficiale organizate în scopul serios al afacerilor. Invitații se vor aștepta la un aranjament frumos, dar totodată sobru, care să păstreze aerul oficial.Închirierea de scaune și mese, împreună cu huse și fețe de masă albe sunt suficiente pentru partea de decor.

Cele mai citite articole