Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grecia este arhicunoscuta pentru numeroasele insule pe care le pot vizita turistii, asa ca nu se pune problema ca se vor plictisi vreodata. Totusi, multi tind sa se duca mereu in acelasi loc, pentru ca au avut o experienta placuta acolo si nu exploreaza si celelalte comori ascunse ale tarii.

O insula care nu iese in evidenta doar datorita plajelor frumoase, ci si pentru bogata incarcatura istorica pe care o are este insula Corfu. Aici a fost fondata prima universitate din epoca moderna, impreuna cu prima orchestra filarmonica si prima scoala de arte din Grecia. Monumentele istorice ii vor duce pe turisti intr-o calatorie prin timp si ii vor ajuta sa inteleaga istoria locului.  

Ce trebuie sa faci pentru a ajunge pe insula Corfu?

Turistii care vor sa aiba parte de beneficii precum preturi accesibile, posibilitatea de a vizita insule la care s-ar ajunge cu greu in mod normal si economie de timp, vor merge pe optiunea de zbor charter Corfu. In acest fel, nu doar ca vor putea vede ce optiuni au cu privire la orasul din care vor pleca, ci si tipul camerei, daca masa este sau nu inclusa si plata. 

Cele mai citite articole

Cand vine vorba de hotelurile din care pot sa aleaga, turistii vor avea la dispozitia lor numeroase optiuni, astfel incat sa poata face o alegere cat mai potrivita pentru buzunarul lor. Daca vor un hotel de cinci stele vor plati mai mult, dar si experienta de care vor avea parte va merita. 

Care sunt locurile pe care le vei putea vizita pe insula Corfu? 

In functie de zona in care este amplasat hotelul, exista mai multe locuri pe care turistii le vor putea vizita, de la muzeul de arheologie, cel de arta ceramica, la parcul Trion Martiron sau chiar palatul Mon Repos. Cert este ca nu vor duce lipsa de obiective turistice. 

Prin urmare, cei care vor sa viziteze o insula din Grecia care nu exceleaza doar la capitolul plaje, ci si la cel de cultura, vor putea opta pentru insula Corfu. 

Cele mai citite articole