Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piața restaurantelor în primăvara lui 2022 a scăzut cu procente între 10–50%, prețurile furnizorilor au crescut cu până la 70% sau chiar mai mult, dar jucătorii din HoReCa încă nu vor să se dea bătuți de circumstanțele obiective și lansează noi concepte, caută în mod activ analogi la produsele importate, actualizează meniul. 

Orice provocare actuală se poate rezolva!

Analiștii cred că cei mai activi jucători nu numai că vor supraviețui acestei perioade doldora de crize de tot felul, ci vor demonstra și o creștere calitativă. Este doar necesar să se adapteze rapid la situația în schimbare și la noile riscuri, să dea dovadă de creativitate.

Cele mai bune unități HoReCa în ceea ce privește loialitatea, serviciul și calitatea vor rămâne. Evident, consumatorul nu este pregătit pentru o creștere semnificativă a prețurilor. Pentru a menține marjele, proprietarii de unități de alimentație publică vor trebui să caute noi modalități de optimizare și de a aborda problema optimizării achizițiilor de materii prime cât mai mult posibil.

Piața de catering se dezvoltă acum activ și, dacă nu vor exista surprize, deși ne-am obișnuit deja cu ele, cei din domeniu vor obține rezultate din ce în ce mai bune.

Este interesant de aflat care este o prioritate pentru comercianții cu amănuntul la achiziționarea de echipamente:

– costuri unice de achiziție;

– întreținere și reparații;

– costuri cu energia electrică, gazul și apa. 

Cum alegi un furnizor pentru echipamente complexe din punct de vedere tehnic?

Când alegem furnizorul de echipamente frigorifice și gastronomice profesionale, merită să verificăm fiabilitatea parteneriatului cu acesta. Ar trebui să ne uităm la:

  • câți ani are compania distribuitoare pe piața de profil;
  • cum și-a dezvoltat aceasta afacerile;
  • care sunt recenziile clienților ce au colaborat cu ea;
  • ce scrie mass-media despre compania respectivă;
  • care este reputația brandului, în general.

Iată parametrii de bază care pot indica o cooperare sigură și onestă pe termen lung.

Cele mai citite articole

Un rol important îl joacă politica de prețuri practicată de furnizorul respectiv, conformitatea acestora cu ce se practică pe piața de profil, raportul preț/calitate. Și, bineînțeles, gama de servicii oferite de furnizor: este necesar să evaluăm nu doar gama actuală, ci și disponibilitatea de dezvoltare, capacitățile tehnologice, flexibilitatea soluțiilor și capacitatea de a adapta oferta la sarcini specifice ale antreprenorilor HoReCa.

Ai văzut ce oferte senzaționale au cei de la TC Romania Crown Cool în această perioadă?

Indiferent de bugetul pentru investiții pe care îl ai pentru firma ta de alimentație publică, sigur vei găsi niște echipamente de calitate pe care merită să le ai în bucătăria ta profesională pe site-ul tcromania.com.

Dacă vei intra în magazinul online TC Romania Crown Cool la secțiunea Promoții actuale o să găsești următoarele categorii de oferte dintre care poți alege:

Lichidare stoc produse resigilate

Această promoție include echipamente frigorifice și gastronomice resigilate: răcitoare de bere, mese inox, pubele, caserole, dulapuri congelare, vitrine frigorifice verticale, vitrine frigorifice orizontale, rafturi frigorifice, cuptoare pizza, grătare electrice, cântare de bucătărie, dulapuri neutre, feliatoare mezeluri.

Zile călduroase, ingrediente răcoroase!

În această categorie de produse aflate la promoție vei găsi numeroase modele de: dulapuri congelare, mese frigorifice și vitrine frigorifice pentru ingrediente la prețuri extraordinar de bune pentru orice buget de firmă HoReCa! O să te bucuri aici de reduceri de 25% în limita stocului disponibil!

Explorează performanța gătitului!

Ai nevoie de cuptoare combi profesionale la prețuri mai mult decât accesibile? Le găsești aici, în această promoție specială! Poți cere o ofertă personalizată și specialiștii TC Romania Crown Cool o adaptează nevoilor tale.

Să înceapă sezonul cu promoții!

A sosit vara și au început și ofertele cu echipamentele HoReCa specifice anotimpului estival sunt și ele aici: răcitoare de bere, coloane de bere, mașini de gheață, blendere, vitrine frigorifice, dulapuri frigorifice, dulapuri congelare, lăzi congelatoare, insule congelatoare, vitrine frigorifice pentru înghețată la prețuri promoționale. Ai tot ce îți trebuie aici și le poți comanda la prețuri intrate la apă cu până la 25% (în limita stocului disponibil). Grăbește-te să comanzi ce îți trebuie de la această secțiune de pe site-ul tcromania.com!

Cele mai populare echipamente frigorifice din producția proprie! ACUM cu 5% discount!

Dacă iei legătura cu profesioniștii companiei TC Romania Crown Cool cu siguranță vei primi cele mai bune sfaturi referitor la echipamentele frigorifice potrivite pentru activitatea pe care o desfășori. La prețuri de producător mai mult de convenabile!

Alegerea optimă!

Dacă accesezi această promoție atractivă o să poți comanda mese frigorifice, vitrine frigorifice pentru ingrediente, vitrine frigorifice orizontale, grătare pe gaz, dulapuri neutre, cuptoare pizza la prețuri promoționale. Au reduceri de până la 25%. Nu uita însă, stocul este limitat și amatori de echipamente HoReCa bune foarte mulți!

Indiferent de ofertele care te atrag, vei beneficia de transport gratuit pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, acestea fiind suportate de client. 

Pentru detalii întră pe tcromania.com!

Cele mai citite articole