Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cu prese de balotat poți economisi spațiul din depozit. Deoarece există diferite modele, există și presa potrivită pentru compania ta. Aceste dispozitive sunt eficiente, concepute pentru integrarea în procesele de producție în curs și sunt ușor de utilizat. În plus, presele pot compacta cele mai variate materiale. 

Fie că este vorba de carton, folie, sticle PET, resturi de spumă, resturi electronice sau cutii, o presă de balotat reduce volumul materialelor reciclabile cu până la 90%. Presa creează o valoare adăugată reală, care nu numai că facilitează depozitarea deșeurilor, dar are și avantaje financiare.

Prese de balotat deșeuri – Avantaje

Presele în diferite dimensiuni și modele oferă o manipulare ușoară și de asemenea, oferă o capacitate mare de stocare pentru o mare varietate de materiale. Multi își pun întrebarea dacă este necesară utilizarea unei prese de balotat. De asemenea, mulți sunt de părere că utilajele sunt necesare doar pentru cantități mari de material. 

Nu toată lumea este conștientă că deșeurile de ambalaje sunt materiale reciclabile care pot și ar trebui reciclate. În afară de ideea durabilității, utilizarea unei prese de balotat poate fi utilizată pentru a genera venituri suplimentare prin vânzarea baloților către furnizorii de servicii de eliminare a deșeurilor sau reciclatori, pentru profituri mari. Placa de presare apasă pe balot cu toată forța și într-o anumită perioadă de timp, ceea ce înseamnă un control al timpului. În acest fel, se ating densități mari ale unui balot. Drept urmare, efortul pentru lucrarea de legare și consumabile sunt reduse semnificativ. 

Ce este o presă de balotat?

Cele mai citite articole

O presă de balotat presează materiale de toate tipurile în baloturi compacte, ușor de depozitat și transportabile. Mașinile sunt potrivite în special pentru compactarea materialelor voluminoase, cum ar fi materialele de ambalare. În funcție de tehnologia aleasă, există diferite moduri de funcționare. Se face distincția între prese verticale și orizontale, mașinile verticale ocupând cel mai mic spațiu. 

De aceea sunt potrivite și pentru utilizarea în spații mici. Materialul este umplut manual în camera de presare, acolo este presat și apoi este îndepărtat. În cazul preselor verticale automate, materialul este umplut și balotul este evacuat complet automat. Costurile pentru prese depind de modelul dorit și de gama lor de funcții. Utilizarea presei este economică, iar costurile sunt amortizate într-un timp foarte scurt. 

Presele orizontale sunt potrivite pentru companiile din industrie, producție și eliminarea deșeurilor. În plus față de hârtie, carton și folii, acestea sunt adesea utilizate pentru comprimarea materialelor cu expansiune rapidă, cum ar fi spume, polistiren, corpuri goale, resturi metalice, butoaie, anvelope auto și multe altele. 

Presele de balotat orizontale se caracterizează printr-o înălțime totală redusă și o deschidere mare de umplere, ceea ce facilitează manipularea acestor materiale, pentru utilizator. Toate produsele au un singur obiectiv: manipularea ecologică și economică a deșeurilor care sunt returnate profitabil ciclului de reciclare.

Cele mai citite articole