Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Odata cu dezvoltarea tehnicilor de supraveghere, procedurile de detectare a camerelor secrete s-au imbunatatit si ele. Au fost dezvoltate dispozitive speciale care pot descoperi camerele spion si microfoanele spion.

Dispozitivele actuale sunt capabile sa capteze atat camere cu fir, cat si fara fir, indiferent daca sunt pornite sau nu. Poti gasi detectoare camere disponibile la preturi rezonabile si astfel, te poti proteja de cei care iti violeaza intimitatea. 

Smtsol.ro iti ofera atat solutii profesionale, cat si solutii mai simple pentru omul obisnuit. Posibilitatile acestui tip de dispozitiv sunt uriase. Pot folosi chiar tehnici laser pentru a detecta camerele ascunse care nu sunt conectate la surse de energie, precum si pentru a localiza dispozitive analogice si digitale. 

Directionarea unor game largi de frecventa, permite detectarea tuturor dispozitivelor care transmit date si, prin urmare, a dispozitivelor de interceptare. Indicatorii de putere a semnalului incorporati, urmaresc pozitia camerei si iti permit sa identifici exact unde se afla. Aceste tipuri de detectoare camere sunt usor de utilizat si fiabile. 

Cele mai citite articole

Daca te ingrijoreaza faptul ca ai putea fi monitorizat acasa, intr-o camera la hotel sau in vestiare, un detector camere iti poate indeparta temerile. Cu detectoare camere poti afla rapid daca esti supravegheat sau monitorizat. Este avantajos daca dispozitivul acopera o raza deosebit de mare. Astfel, poti primi in mod fiabil toate semnalele.

Detectoare camere – Modul de functionare

Detectoarele de camere sunt ideale pentru a descoperi dispozitivele ascunse. Pentru a gasi camere spion ascunse, detectoarele emit diferite unde radio. Cu ajutorul acestor unde radio, detectoarele de camere ascunse detecteaza dispozitivele ascunse si indica prezenta acestora, folosind semnale optice sau acustice. Unele detectoare de camere pot declansa si o vibratie. Cel mai bun detector de camera acopera un interval de frecventa de la 1 la 8.000 MHz si exista multe modele diferite.

Unde poti folosi detectoare camere?

Gama de frecventa mentionata mai sus, care poate fi acoperita de un tracker al camerei, este deosebit de importanta. Cu cat zona este mai mare, cu atat mai multe dispozitive pot fi urmarite. De asemenea, pot detecta prezenta camerelor ascunse, a semnalelor GPS si a comunicatiilor mobile. 

Astfel, un detector de camere ascunse inseamna mult mai mult decat atat. Locurile in care detectoarele de camere pot fi de mare ajutor sunt, de exemplu, incaperile private, vestiarele, camerele de hotel sau toaletele de acasa. 

Cu detectoare camere te poti proteja in multe situatii diferite.  La cumparare, ar trebui sa iei in considerare si alte aspecte care sunt foarte importante pentru detectoarele de camere. Spre exemplu, ar trebui sa alegi un model cu un indicator LED, pentru a vedea exact unde este amplasata camera ascunsa.  

Cele mai citite articole