Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Până nu demult, cine dorea să afle fidelitatea şi loialitatea partenerului de cuplu sau a angajaţilor, ori a partenerilor de afaceri apela la un detectiv particular. Acesta urmărea persoană sau persoanele în cauză în timpul orelor de program, percepe un onorariu şi transmită solicitantului toate informaţiile pe care le obţineau. Acum, o dată cu apariţia şi dezvoltarea modelelor de microfoane spion, detectivii particulari nu mai sunt atât de solicitaţi, iar serviciile lor nu mai sunt atât de populare. Secretele apropiaţilor şi neregulile pe care aceştia le fac sunt dezvăluite de un simplu dispozitiv ce poate fi aşezat oriunde în casă şi poate elimina confuzia, stresul şi anxietatea legate de o anumită situaţie. Ajutorul detectivilor particulari devine, aşadar, uşor de înlocuit de aceste mici microfoane cu o mare însemnătate.

Onorariile detectivilor particulari vs. preţul microfoanelor spion

Din punct de vedere al investiţiei materiale, cu siguranţă onorariile detectivilor particulari sunt mult mai mari şi uneori inaccesibile pentru oamenii obişnuiţi, în timp ce preţul microfoanelor spion este foarte accesibil. În plus, detectivii particulari au de regulă un program oarecum fix, iar orice depăşire a acestuia costa, în timp ce microfoanele spion îşi “fac treaba” non-stop, atâta timp cât au suficientă energie pentru a face acest lucru, deci dacă sunt conectate la o sursă de electricitate sau au bateria încărcată.

Raza de acţiune a detectivilor particulari vs. raza de acţiune a microfoanelor spion

În timp ce detectivii particulari nu pot pătrunde în casa oamenilor sau în incinta afacerii lor oricând şi oricum, microfoanele spion pot fi amplasate oriunde, chiar şi în dormitorul partenerului de cuplu bănuit de infidelitate, în camera copilului bănuit că are activităţi nu tocmai potrivite pentru vârsta lor sau chiar în incinta afacerii.

Cele mai citite articole

Detectivii particulari pot, cel mult, să urmărească persoană bănuită oriunde merge aceasta prin oraş sau să stea la uşa blocului ori în apropierea casei pentru a nota cine intră şi cine iese, la ce oră şi ce mişcare detectează.

Echipamente şi tehnici performante ale microfoanelor spion vs. ale celor folosite de detectivii particulari

Din acest punct de vedere, microfoanele spion sunt performante şi folosesc cea mai nouă tehnologie în acest domeniu. Şi detectivii particulari dispun de echipamente şi au tehnici performante pentru a sări în ajutorul clienţilor lor, însă nu pot pătrunde în incinta locuinţei şi nu pot oferi dovezi clare de infidelitate, ci doar fotografii şi filmări care indică acest lucru.

Situaţii ce pot fi lămurite cu ajutorul detectivilor particulari vs. cu ajutorul microfoanelor spion

Nu în ultimul rând, există situaţii ce pot fi lămurite cu ajutorul detectivilor particulari, care nu implică prezenţa directă a acestora în incinta locuinţelor sau a sediului afacerilor clienţilor, dar majoritatea situaţiilor pot fi lămurite cu ajutorul microfoanelor spion. Amplasate strategic, acestea vor lămuri clienţii dacă sunt înşelaţi de partener, de angajaţi sau de un colaborator, dacă bonă angajată este demnă de acest post, dar şi multe alte situaţii importante.

Cele mai citite articole