Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Din ce in ce mai multe doamne si domnisoare apeleaza la procedura de marire buze pentru a-si imbunatati aspectul fizic si pentru a se simti mai bine in propria piele. Este vorba despre o interventie medicala moderna, de care se pot bucura femeile care au o stare de sanatate buna si care tin de cont de sfaturile medicilor atat in perioada de dinainte de interventie, cat si in perioada post-operatorie. In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele aspecte pe care viitoarele paciente trebuie sa le cunoasca, astfel incat sa fie foarte bine pregatite.

Ce reprezinta augmentarea buzelor si cand este recomandata?

Pentru inceput, reprezentantele sexului frumos trebuie sa stie ca augmentarea buzelor reprezinta o interventie medicala prin care isi pot remodela buzele si le pot oferi acestora o forma mai plina s mai frumoasa, care sa fie in concordanta cu proportiile chipului. De exemplu, doamnele si domnisoarele care isi doresc doar o volumizare discreta a buzelor au posibilitatea de a se simti mai frumoase si mai atragatoare. Interventia poate fi folosita inclusiv atunci cand femeile au suferit un traumatism cranio-facial, iar structura fetei lor a fost afectata.

Este procedura dureroasa?

Un alt detaliu pe care trebuie sa il stie reprezentantele sexului frumos este acela ca remodelarea buzelor se face in cele mai multe dintre cazuri fara anestezie, ci doar cu anestezie topica, pe baza de crema. Efectele acesteia dureaza intre 20 si 40 de minute, adica exact perioada necesara pentru ca medicii sa se poata ocupa de modificarea dimensiunii buzelor. Cu toate acestea, interventia nu este dureroasa: pacientele pot simti cel mult un usor disconfort, insa si acesta trece foarte repede.

Cele mai citite articole

Marire buze – reactii adverse

Cea mai des utilizata substanta pentru procedura de marire buze este astazi acidul hyaluronic. Acesta este extrem de asemanator cu acidul hyaluronic ce se regaseste in mod natural in piele, motiv pentru care posibilitatea de aparitie a reactiilor adverse este extrem de redusa. Medicii sustin ca nu este exclus, insa ca la unele paciente sa apara umflaturi la nivelul buzelor si imprejurul acestora. Doamnele si domnisoarele nu trebuie sa-si faca probleme: chipul lor isi revine in doar cateva zile de la interventie!

Recomandari de urmat inainte de procedura medicala

Specialistii sugereaza reprezentantelor sexului frumos sa intrerupa administrarea de aspirina, ulei de peste, vitamina E, dar si ibuprofen cu cel putin o saptamana inainte de programarea interventiei. In acest fel, doamnele si domnisoarele nu se expun riscului de aparitie a vanatailor la nivelul fetei. Mai mult, dertamologii sustin ca nici consumul de alcool nu este indicat inainte de operatie.

Cate sedinte sunt necesare?

Pentru obtinerea rezultatelor dorite, femeile trebuie sa mai stie ca este recomandat sa mearga la cel putin 2-3 sedinte de marire a buzelor. Este important ca interventia sa fie facuta treptat, astfel incat acidul hialuronic sa fie asimilat in organism cat mai usor si mai bine!

Cele mai citite articole