Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
barba

Introducere

Barba este un element cheie al stilului de îmbrăcăminte al unui bărbat şi poate avea un impact semnificativ asupra modului în care este perceput de ceilalţi. Bărbile pot fi uimitoare dacă sunt îngrijite corespunzător şi ghidează, de obicei, în direcţia unui look mai bărbătesc. Există numeroase tipuri de bărbii disponibile pentru alegere, în funcţie de stilul tău şi de forma feţei tale. Acest articol discută despre cele mai populare tipuri de bărbii şi despre modul în care acestea se potrivesc cu forma feţei şi cu personalitatea unei persoane.

Scurtă barbă

Barba scurtă este foarte populară, deoarece este uşor de îngrijit şi poate fi adaptată în funcţie de personalitatea ta. Acest stil de barbă poate fi tăiată scurt, aproape la baza gâtului, sau poate fi lăsată puţin mai lungă, acoperind întreaga zonă a feţei. Dacă alegi să-ţi laşi barbă scurtă, ar trebui să foloseşti un aparat de ras cu lame de înaltă calitate şi să-ţi tunde barba cel puţin o dată pe săptămână. Această tipologie de barbă merge de minune cu faţa rotundă, dar şi cu faţa ovală.

Barbă lungă

Barba lungă este, în mod frecvent, considerată cea mai masculină tipologie de barbă. Dacă vrei să adopti acest stil, trebuie să fii pregătit să-ţi petreci mult timp îngrijindu-ţi barba, folosind produse precum uleiuri de barba, balsamuri, spume de ras etc. Acest tip de barbă merge de minune cu faţa ovală, deoarece poate încadra perfect forma ei. De asemenea, poate fi împletită, în cazul în care vrei să îţi arăţi personalitatea şi pasiunea pentru modă.

Barbă îndesată

Cele mai citite articole

Barba îndesată este, de asemenea, un tip popular de barbă. Acest stil de barbă arată bine pe orice formă de faţă, cu condiţia să fie îngrijită corect. Pentru a îţi menţine barba îndesată, trebuie să foloseşti produse speciale, cum ar fi uleiuri de barba, şampon de barba şi balsam. De asemenea, ar trebui să foloseşti regulat foarfeca pentru a-ţi ţine barba în formă. Acest stil se potriveşte bărbaţilor cu personalitate puternică, care vor să iasă în evidenţă.

Barbă desenată

Barba desenată este preferată de bărbaţii care vor să fie în trend cu cele mai noi tendinţe. Acest stil poate fi adaptat în funcţie de forma feţei tale şi de personalitatea ta. Acesta poate fi desenat în diverse forme, precum cercuri, linii, litere, figurine sau orice altceva care îţi place. Pentru a obţine un look desenat perfect, ar trebui să apelezi la ajutorul unui profesionist, care să folosească produse speciale pentru desenarea părului.

Barbă rară

Barba rară este, de asemenea, un stil popular. Acest stil merge de minune cu faţa ovală, dar poate fi adaptat la orice altă formă de faţă. Este preferat de bărbaţii care vor să arate maturi, dar relaxaţi. Acest stil nu necesită prea multe produse de îngrijire sau prea mult timp, ceea ce îl face ideal pentru cei care sunt prea ocupaţi pentru a-şi petrece prea mult timp ocupându-se de barba lor. Pentru a-ţi menţine barba rară, ar trebui să foloseşti un aparat de ras cu lame de înaltă calitate şi să-ţi tunde barba cel puţin o dată la două săptămâni.

Concluzie

Există numeroase tipuri de bărbii disponibile pentru alegere, în funcţie de stilul tău şi de forma feţei tale. Poţi alege între barba scurtă, barba lungă, barba îndesată, barba desenată sau barba rară. Toate aceste tipuri de bărbii pot fi adaptate în funcţie de forma feţei şi de personalitatea ta. De asemenea, pentru a obţine un look perfect, ar trebui să foloseşti produse speciale pentru îngrijirea bărbii şi să apelezi la un specialist sau la un salon de înfrumuseţare în cazul în care vrei să adopţi un stil mai sofisticat. Aşadar, indiferent de stilul tău sau de forma feţei tale, există întotdeauna o barbă potrivită pentru tine.

Cele mai citite articole