Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
flori

Tipuri de flori

aziemele de gradina

Aziemele sunt o gama variata de flori populare in gradini. Acestea sunt cunoscute pentru frumusetea lor si mai ales pentru faptul ca au nevoie de putin intretinere. Cele mai populare aziemele sunt engelurele sau aziemele de gradina. Acestea sunt flori de gradina cu petale de culoare alba si roz pal. Sunt usor de intretinut, crescand in gradini sau in cutii de flori si se pot vedea in culori variate. Ingerul de gradina poate creste la inaltimea de 40-50 cm, cu flori de 8-10 cm diametru. Aceste flori pot dura intre 3 si 4 saptamani si sunt excelente pentru decorarea gradinilor.

lalelele

Lalelele sunt unul dintre cele mai populare si mai versatile tipuri de flori. Acestea pot fi culese in diferite culori si dimensiuni, in functie de preferintele voastre. Unele tipuri de lalele sunt mai mici, iar altele mai mari. Lalelele sunt popular printre florarii la nunti, ceremonii si alte evenimente speciale. Acestea cresc in medii umede si necesita putina intretinere. De obicei, lalelele au nevoie de lumina solara directa, apa si ingrasaminte cu nutrienti, pentru a creste si a se dezvolta corect.

crinii

Crinii sunt flori exotice cu frunzele de un verde-inchis si petale de un rosu aprins. Acestea sunt cultivate in gradini si in spatii mici si sunt ideale pentru decorarea gradinilor sau a teraselor. De obicei, crinii au nevoie de lumina solara directa, umiditate si ingrasaminte organice pentru a creste si a se dezvolta sanatos. Acestea sunt de asemenea cunoscute pentru calitatea lor durabila si se pot vedea in gradini timp de 2-3 saptamani. In plus, crinii au nevoie de un aer curat si umed pentru a se dezvolta corect.

margaretelor

Cele mai citite articole

Margaretelor sunt flori mici, frumoase si delicate, care sunt cultivare in gradini si in spatii mici. Aceste flori au nevoie de lumina solara directa si umiditate pentru a se dezvolta corect. Margaretelor au petale de un albastru sau un roz-liliachiu intens. Sunt cunoscute pentru puterea lor de a rezista la vremea rea si pot fi vazute crecand in gradini si parcuri timp de 4-5 saptamani. In plus, acestea cresc excelent in spatii mici si sunt usor de intretinut.

tulpinele

Tulpinele sunt flori excelente in gradini si in spatii mici. Acestea sunt cunoscute pentru bogatia lor culorilor si pot fi vazute crecand in culori variate, de la alb pana la rosu. Tulpinele sunt usor de intretinut, necesitand lumina solara directa, umiditate si apa. Acestea sunt de asemenea cunoscute pentru efectul lor de a atrage insectele benefice, cum ar fi albinele si viespile, si pot fi vazute crecand in gradini si parcuri timp de 3-4 saptamani. In plus, tulpinele sunt excelente pentru decorarea gradinilor si a teraselor.

trandafirii

Trandafirii sunt flori clasice si elegante, care sunt cultivate in gradini si in spatii mici. Acestea sunt cunoscute pentru frumusetea lor si mai ales pentru faptul ca au nevoie de putina intretinere. Trandafirii cresc in culori variate, de la alb pana la rosu si au nevoie de lumina solara directa, umiditate si apa pentru a creste si a se dezvolta corect. Acestea sunt de asemenea cunoscute pentru puterea lor de a rezista la vremea rea si pot fi vazute crecand in gradini si parcuri timp de 4-5 saptamani. In plus, trandafirii sunt excelente pentru decorarea gradinilor si a teraselor.

Cele mai citite articole