Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
machiaj

Machiajul de bază

Machiajul de bază este cel de bază, pe care oricine ar trebui să îl poarte. Acesta include crema de hidratare, corectorul, fondul de ten, pudra si fardul de obraz. Pentru machiajul de bază, se recomandă folosirea unui corector pentru a ascunde imperfecțiunile și a adăuga luminozitate pielii. Următoarele produse sunt obligatorii pentru machiajul de bază: crema de hidratare, corector, fond de ten, pudra si fard de obraz. Machiajul de bază nu trebuie să fie complicat. Se recomandă folosirea produselor de calitate și aplicarea lor cu mare atenție pentru rezultate optime.

Machiajul cat eye

Machiajul cat eye este unul dintre cele mai cunoscute stiluri de machiaj. Acesta este perfect pentru ocazii speciale sau chiar pentru o zi obișnuită de birou. Machiajul cat eye se obține prin aplicarea unui eyeliner îngroșat și îndreptat spre exterior. Acest stil de machiaj se poate realiza în mai multe nuanțe, inclusiv negrul și albastru. Se recomandă utilizarea unei perii de machiaj pentru a obține liniile curate și perfecte. După ce liniile sunt construite, puteți adăuga genele false, fardul de ochi și rimelul pentru a finaliza machiajul.

Machiajul de zi

Machiajul de zi este perfect pentru zilele când vă doriți să arătați impecabil, dar nu doriți să exagerați. Această variantă de machiaj se concentrează în jurul ochilor și al buzelor, și folosește produse de machiaj mai puțin dramatice. Acesta include corectarea imperfecțiunilor fetei cu ajutorul corectorului și fondului de ten, aplicarea unor nuante mai deschise și subtile de fard de ochi și de obraz, precum și aplicarea unui ruj de zi sau a unui gloss. Machiajul de zi este perfect pentru zilele în care doriți să arătați îngrijit, fără a fi prea încărcat.

Machiajul Smokey Eye

Cele mai citite articole

Machiajul Smokey Eye este unul dintre cele mai populare stiluri de machiaj. Acest machiaj se obține prin aplicarea unor nuante mai închise de fard de ochi și culori complementare. Se recomandă folosirea unui fard de ochi închis și a unui fard de ochi întunecat la bază. Acesta poate fi completat cu farduri mai închise, cum ar fi negru, maro sau albastru, în partea exterioară a ochilor. Această variantă de machiaj este perfectă pentru ocazii speciale. Se recomandă folosirea unor produse de calitate pentru a obține rezultate optime.

Machiajul de seară

Machiajul de seară este perfect pentru ocazii speciale, cum ar fi petreceri sau alte evenimente festive. Acesta poate fi construit pe baza machiajului de zi sau poate fi mai dramatic. Machiajul de seară poate include culori mai închise și mai intense, precum și produse mai strălucitoare și mai dramatică. Se recomandă folosirea unor produse de calitate pentru rezultate optime. Fondul de ten și corectorul sunt obligatorii, la fel ca și fardurile de ochi și buze. Acestea pot fi completate cu bucăți de accesorii și gene false pentru un plus de dramatism și de personalitate.

Machiajul profesional

Machiajul profesional este perfect pentru persoanele care doresc să obțină un machiaj de calitate. Acesta este realizat de profesioniști cu ani de experiență. Ei folosesc produse de calitate, precum și produse profesionale. Acest stil de machiaj poate fi construit pe baza machiajului de zi sau de seară și poate include produse folosite de profesioniști. Machiajul profesional poate fi folosit pentru a obține un look deosebit de frumos și îngrijit.

Cele mai citite articole